Prime Minister's Office
Prime Minister meets local traders and retailers at Itanagar
22 SEP 2025 3:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi met the local traders and retailers at Itanagar, today, who showcased a vibrant range of products. "They expressed joy on the GST reforms. Also gave them posters of ‘Garv Se Kaho Yeh Swadeshi Hai’, which they said they will enthusiastically display on their shops", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"As the sun rose today, so did a new chapter in India’s economic journey, with the start of GST Bachat Utsav. And, what better place to be than Arunachal Pradesh, India’s beautiful Land of the Rising Sun.
In Itanagar, I met local traders and retailers who showcased a vibrant range of products, including aromatic teas, flavourful pickles, turmeric, bakery goods, handicrafts and more.
They expressed joy on the GST reforms. Also gave them posters of ‘Garv Se Kaho Yeh Swadeshi Hai’, which they said they will enthusiastically display on their shops."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইতানগরদা লোকেল ত্রেদরশিং অমসুং রিতেলরশিংগা উন্নখ্রে
22 SEP 2025 3:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইতানগরদা প্রদক মশিং কয়া-কয়া উৎখিবা লোকেল ত্রেদরশিং অমসুং রিতেলরশিংগা উন্নখ্রে। "মখোয়না জি.এস.তি. নৌনা শেমদোকপা অসিদা নুংঙাইবা ফাওই। অদুগা মখোয়দা পুক্নিং থুম্না মখোয়গী দুকানশিংদা থেৎনবা ‘গর্ব সে কহো বা স্বদেশীনি’ হায়বগী পোস্তরশিং পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌরকখিবদা:
"নুমীৎনা নুতীগী থোরকপগুম ভারতকী শেন্মীৎলোনগী খোংচত্তা জি.এস.তি. বচত উতসব হৌখিবগা লোয়ননা অনৌবা লমায় অমা হাংদোকখ্রে। অদুগা ভারতকী নিংথিজরবা নুমীৎ থোকফমগী লমদম অমা ওইরিবা অসিদগী হেন্না নিংথিজবা করি অমুক লৈরুগনি।
ঙসি ইতানগরদা এরোমেতিক চা মনা, অচার মখল-মখল, য়াইঙং, বেকরীগী পোৎলমশিং, হেন্দিক্রাফ অমসুং অতৈ প্রদক মশিং কয়া-কয়া উৎখিবা লোকেল ত্রেদরশিং অমসুং রিতেলরশিংগা উন্নখি।
মখোয়না জি.এস.তি. নৌনা শেমদোকপা অসিদা নুংঙাইবা ফাওই। অদুগা মখোয়দা পুক্নিং থুম্না মখোয়গী দুকানশিংদা থেৎনবা ‘গর্ব সে কহো বা স্বদেশীনি’ হায়বগী পোস্তরশিং পীখি।"