প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
স্পেস সেক্তরগী মতাংদা ইন্দিয়ানা থোইগনি হায়না থাবিয়ু: প্রধান মন্ত্রী
30 JAN 2025 8:10PM by PIB Imphal
প্তধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক অসিগী তৌবা ঙম্বগী পাঙ্গলশিং অমসুং তুংদা ওইরক্কদবা মঙমশিংগী মতাংদা ফোংদোক্লদুনা স্পেস সেক্তরদা ইন্দিয়ানা চাওখৎলক্লিবা ফীভম অসিদা অমুক্কা হন্না চেৎশিনবা ৱাফম থমখ্রে।
X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“স্পেস সেক্তরগী মতাংদা ইন্দিয়ানা থোইগনি হায়না থাবিয়ু”

Prime Minister's Office
When it comes to the space sector, bet on India: Prime Minister
30 JAN 2025 8:10PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi reaffirmed India’s growing dominance in the space sector, expressing confidence in the country’s capabilities and future potential.
In a post on X, the Prime Minister said;
“When it comes to the space sector, bet on India!”