ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଆକର୍ଷଣୀୟ ମନେ ହେଉଥିବା ସ୍ମାରକୀ ପାଇଁ ବିଡ୍ କରିବାକୁ ଆହ୍ୱାନ କରୁଛନ୍ତି
19 SEP 2024 8:28PM by PIB Bhubaneswar
: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ସାର୍ବଜନୀନ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ସମୟରେ ପାଇଥିବା ସ୍ମାରକୀର ନିଲାମ ଆରମ୍ଭ କରିବା ଘୋଷଣା କରି ଖୁସି ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି। ନିଲାମରୁ ମିଳୁଥିବା ଅର୍ଥ ନମାମି ଗଙ୍ଗେ ପ୍ରୟାସକୁ ଯିବ। ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ pmmementos.gov.in ରେ ସ୍ମାରକୀ ଉପରେ ବିଡ୍ ଦେଇ ନିଲାମରେ ଅଂଶଗ୍ରହଣ କରିବାକୁ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ଅନୁରୋଧ କରିଛନ୍ତି।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ X ରେ ଲେଖିଛନ୍ତି;
ପ୍ରତିବର୍ଷ, ମୁଁ ସାର୍ବଜନୀନ କାର୍ଯ୍ୟକ୍ରମ ସମୟରେ ପାଇଥିବା ବିଭିନ୍ନ ସ୍ମାରକୀର ନିଲାମ କରେ। ନିଲାମରୁ ମିଳୁଥିବା ଅର୍ଥ ନମାମି ଗଙ୍ଗେ ପ୍ରୟାସକୁ ଯାଏ। ମୁଁ ଖୁସି ଯେ ଏହି ବର୍ଷର ନିଲାମ ଖୋଲିଛି। ଆପଣଙ୍କୁ ଆକର୍ଷଣୀୟ ମନେ ହେଉଥିବା ସ୍ମାରକୀର ନିଲାମ ପାଇଁ ବିଡ୍ କରନ୍ତୁ! pmmementos.gov.in”

Prime Minister's Office
Prime Minister asks citizens to come forward to bid for received mementos they find interesting
19 SEP 2024 8:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness to announce opening of auction of mementoes, he has received during the public programmes. The proceeds of the auction go to the Namami Gange initiative. Shri Modi urged citizens to participate in the auction by bidding on the mementoes at pmmementos.gov.in.
The Prime Minister wrote on X;
“Every year, I auction the various mementoes I receive during the public programmes. The proceeds of the auction go to the Namami Gange initiative. I’m delighted to share that this year’s auction has opened. Do bid for the mementoes you find interesting!
pmmementos.gov.in