প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়না পামজবা মেমেন্তোশিং ফংনবা নিলাম লাউবা য়াওনবা মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা খঙহনখ্রে
19 SEP 2024 8:28PM by PIB Imphal
মীয়ামগী থৌরমশিংদগী মহাক্না ফংলকখিবা মেমেন্তোশিং নিলাম লাউবা হৌনবা লাউথোকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে। নিলাম লাউবদগী ফংলকপা শেনফমশিং অদু নমামি গঙ্গেগী থবক্তা শীজিন্নগনি। pmmementos.gov.in দা মেমেন্তোশিং নিলাম লাউবদা শরুক য়ানবা শ্রী মোদীনা মীয়ামদা তকশিনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“চহি খুদিংগী, ঐনা মীয়ামগী থৌরমশিংদগী ফংলকপা তোঙান-তোঙানবা মেমেন্তোশিং ঐনা নিলাম লাউথোকই। নিলাম লাউবদগী ফংলকপা শেনফমশিং অদু নমামি গঙ্গেগী থবক্তা শীজিন্নগনি। চহি অসিগী নিলাম লাউবা হৌদোক্লে হায়না লাউথোকপদা ঐ হরাওই। অদোম্না পামজবা মেমেন্তোশিং ফংনবা শরুক য়াবীয়ু!
pmmementos.gov.in”।

Prime Minister's Office
Prime Minister asks citizens to come forward to bid for received mementos they find interesting
19 SEP 2024 8:28PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed his happiness to announce opening of auction of mementoes, he has received during the public programmes. The proceeds of the auction go to the Namami Gange initiative. Shri Modi urged citizens to participate in the auction by bidding on the mementoes at pmmementos.gov.in.
The Prime Minister wrote on X;
“Every year, I auction the various mementoes I receive during the public programmes. The proceeds of the auction go to the Namami Gange initiative. I’m delighted to share that this year’s auction has opened. Do bid for the mementoes you find interesting!
pmmementos.gov.in