প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দাদাসাহেব ফালদে এৱার্দ পীরবা শ্রী মোহনলাল জি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
20 SEP 2025 7:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা দাদাসাহেব ফালদে এৱার্দ পীরবা শ্রী মোহনলাল জি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি শ্রী মোহনলাল জি মপুংফানা মশক থোকপা অমসুং মাইথোঙ য়াম্বা অমনি। চহি কয়াগী য়াম্লবা থবক অমগা লোয়ননা, মহাক মালায়ালম সেনিমা, থিয়েতরগী মাঙজিল থাবা মঙাল অমা ওইনা লৈরি অমসুং কেরলাগী কলচরদা মপুংফানা ঙাউজখি। মহাক্না তেলুগু, তামিল, কন্নরা অমসুং হিন্দী ফিল্মশিংদা শিংথাবা য়াবা পর্ফোমেন্সশিং উৎখ্রে। মহাক্কী সেনিমা অমসুং থিয়েতরগী হৈথোই-শিংথোইবা অসি তশেংনা পুক্নিং থৌগৎনিঙাইনি”।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শ্রী মোহনলাল জি মপুংফানা মশক থোকপা অমসুং মাইথোঙ য়াম্বা অমনি। চহি কয়াগী য়াম্লবা থবক অমগা লোয়ননা, মহাক মালায়ালম সেনিমা, থিয়েতরগী মাঙজিল থাবা মঙাল অমা ওইনা লৈরি অমসুং কেরলাগী কলচরদা মপুংফানা ঙাউজখি। মহাক্না তেলুগু, তামিল, কন্নরা অমসুং হিন্দী ফিল্মশিংদা শিংথাবা য়াবা পর্ফোমেন্সশিং উৎখ্রে। মহাক্কী সেনিমা অমসুং থিয়েতরগী হৈথোই-শিংথোইবা অসি তশেংনা পুক্নিং থৌগৎনিঙাইনি।
দাদাসাহেব ফালকে এৱার্দ পীরকপদা মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী মাইপাকপা অসিনা তুংগী মীরোলশিং ইথিল পীবা ওইরসনু”।
@Mohanlal

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Shri Mohanlal Ji on being conferred the Dadasaheb Phalke Award
20 SEP 2025 7:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Mohanlal Ji on being conferred the Dadasaheb Phalke Award. Shri Modi stated that Shri Mohanlal Ji epitomises excellence and versatility. "With a rich body of work spanning decades, he stands as a leading light of Malayalam cinema, theatre and is deeply passionate about the culture of Kerala. He has also delivered remarkable performances in Telugu, Tamil, Kannada and Hindi films. His cinematic and theatrical brilliance across mediums is truly inspiring" Shri Modi said.
In a post on X Shri Modi said:
"Shri Mohanlal Ji epitomises excellence and versatility. With a rich body of work spanning decades, he stands as a leading light of Malayalam cinema, theatre and is deeply passionate about the culture of Kerala. He has also delivered remarkable performances in Telugu, Tamil, Kannada and Hindi films. His cinematic and theatrical brilliance across mediums is truly inspiring.
Congratulations to him on being conferred the Dadasaheb Phalke Award. May his accomplishments continue to inspire generations to come."
@Mohanlal