প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মহাত্মা গান্ধিদা মহাক্কী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
30 JAN 2025 9:06AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি মহাত্মা গান্ধিগী লৈখিদবগী কুমওন্না লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক থৱায়না পোন্থা পীখিবা পুম্নমক্তা ইকাই খুম্নবসু উৎখ্রে অমসুং মখোয়না তৌরমখিবা লোয়ননা কত্থোকখিবশিং অদুবু নীংশিংখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“পুজ্যা বাপুবু মহাক্কী পুন্যা তিথিনা লাকপদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংনা ঐখোয়দা চাউখৎপা ভারত অমা শেমগৎনবা ইথিল পীরি। ঐহাক্না ঐখোয়গী লৈবাক্কীদমক থৱায়না পোন্থা পীখিবা পুম্নমক্তা ইকাই খুম্নবসু উৎরি অমসুং মখোয়না তৌরমখিবা লোয়ননা কত্থোকখিবশিং অদুবু নীংশিংজরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Mahatma Gandhi on his death anniversary
30 JAN 2025 9:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid tribute to Mahatma Gandhi on his death anniversary. Shri Modi also paid tributes to all those martyred for our nation and recalled their service as well as sacrifices.
The Prime Minister posted on X;
“Tributes to Pujya Bapu on his Punya Tithi. His ideals motivate us to build a developed India. I also pay tributes to all those martyred for our nation and recall their service as well as sacrifices.”