প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
মহাত্মা গান্ধীৰ মৃত্যু বাৰ্ষিকীত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
30 JAN 2025 9:06AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি মহাত্মা গান্ধীৰ মৃত্যু বাৰ্ষিকী উপলক্ষে তেখেতলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে আমাৰ ৰাষ্ট্ৰখনৰ বাবে শ্বহীদ বৰণ কৰা সকলোকে শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনোৱাৰ লগতে তেওঁলোকৰ সেৱা তথা ত্যাগৰ কথাও স্মৰণ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে এক্সত এইদৰে প’ষ্ট কৰে;
“পূজ্য বাপুলৈ তেখেতৰ পুণ্য তিথিত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনালোঁ। তেখেতৰ আদৰ্শৰাজিয়ে আমাক এখনি উন্নত ভাৰত গঢ়িবলৈ প্ৰেৰণা যোগায়। মই লগতে আমাৰ ৰাষ্ট্ৰৰ বাবে শ্বহীদ বৰণ কৰা সকলোকে শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছোঁ আৰু তেওঁলোকৰ সেৱাৰ লগতে ত্যাগৰ কথাও স্মৰণ কৰিছোঁ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Mahatma Gandhi on his death anniversary
30 JAN 2025 9:06AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today paid tribute to Mahatma Gandhi on his death anniversary. Shri Modi also paid tributes to all those martyred for our nation and recalled their service as well as sacrifices.
The Prime Minister posted on X;
“Tributes to Pujya Bapu on his Punya Tithi. His ideals motivate us to build a developed India. I also pay tributes to all those martyred for our nation and recall their service as well as sacrifices.”