ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶ୍ୱ ବକ୍ସିଂ ଚାମ୍ପିଅନସିପ ୨୦୨୫ରେ ୪୮ କି.ଗ୍ରା. ଓଜନ ବର୍ଗରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣଜୟୀ ମିନାକ୍ଷୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
14 SEP 2025 7:39PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଲିଭରପୁଲରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ବିଶ୍ୱ ବକ୍ସିଂ ଚାମ୍ପିଅନସିପ ୨୦୨୫ରେ ୪୮ କିଲୋଗ୍ରାମ ଓଜନ ବର୍ଗରେ ଅସାଧାରଣ ବିଜୟ ପାଇଁ ଭାରତୀୟ ବକ୍ସର ମିନାକ୍ଷୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ସୋସିଆଲ ମିଡିଆ ପ୍ଲାଟଫର୍ମ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ବାର୍ତ୍ତାରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
“ଲିଭରପୁଲରେ ବିଶ୍ୱ ବକ୍ସିଂ ଚାମ୍ପିଅନସିପ ୨୦୨୫ରେ ତାଙ୍କର ଉତ୍କୃଷ୍ଟ ପ୍ରଦର୍ଶନ ପାଇଁ ମିନାକ୍ଷୀଙ୍କ ପାଇଁ ଗର୍ବିତ। ସେ ୪୮ କିଲୋଗ୍ରାମ ଓଜନ ବର୍ଗରେ ସ୍ୱର୍ଣ୍ଣ ପଦକ ଆଣିଛନ୍ତି । ତାଙ୍କର ସଫଳତା ଏବଂ ଦୃଢ଼ ସଂକଳ୍ପ ଭାରତୀୟ ଖେଳାଳୀମାନଙ୍କ ପାଇଁ ପ୍ରେରଣାଦାୟକ । ତାଙ୍କର ଆଗାମୀ ପ୍ରୟାସ ପାଇଁ ତାଙ୍କୁ ବହୁତ ଶୁଭକାମନା ।”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Minakshi on winning Gold in the 48kg category at World Boxing Championships 2025
14 SEP 2025 7:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Indian boxer Minakshi for her exceptional victory in the 48kg category at the World Boxing Championships 2025 held in Liverpool.
In a message posted on social media platform X, the Prime Minister said:
“Proud of Minakshi on her outstanding performance at the 2025 World Boxing Championships in Liverpool! She brings home the Gold in the 48kg category. Her success and determination are very motivating for Indian athletes. Wishing her the very best for her upcoming endeavours.”