প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপ ২০২৫ দা কেজি ৪৮ গী কাংলুপ্ত সনাগী মেদল ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রীনা মিনাক্সি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
14 SEP 2025 7:39PM by PIB Imphal
লিভরপুলদা পাংথোকপা ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপ ২০২৫ দা কেজি ৪৮ গী কাংলুপ্ত মহাক্কী শিংথানিঙাই ওইরবা মাইপাকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী বোক্সর মিনাক্সি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
এক্সতা পীবা পাউজেল অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“লিভরপুলদা পাংথোকপা ৱার্ল্দ বোক্সিং চেম্পিয়নশিপ ২০২৫ দা মহাক্কী মশক থোকপা পর্ফোমেন্সতা মিনাক্সিগীদমক চাউথোকচরি। কেজি ৪৮ গী কাংলুপ্ত মহাক্না সনাগী মেদল অমা ফংলে। মহাক্কী মাইপাকপা অমসুং খাংবা কনবা অসিনা ভারতকী শান্নরোয় খুদিংমক পুক্নিং য়াম্না থৌগৎলে। মহাক্কী তুংগী থবকশিংগীদমক য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Minakshi on winning Gold in the 48kg category at World Boxing Championships 2025
14 SEP 2025 7:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Indian boxer Minakshi for her exceptional victory in the 48kg category at the World Boxing Championships 2025 held in Liverpool.
In a message posted on social media platform X, the Prime Minister said:
“Proud of Minakshi on her outstanding performance at the 2025 World Boxing Championships in Liverpool! She brings home the Gold in the 48kg category. Her success and determination are very motivating for Indian athletes. Wishing her the very best for her upcoming endeavours.”