প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত-USকী মরীশিংগী মপাঙ্গলগী মতাংদা অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে
10 SEP 2025 7:52AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারত-USকী মরীগী মপাঙ্গল অদু অমুক হন্না ফোংদোকখ্রে অমসুং লৈবাক অনিগী মরক্তা হৌজিক চত্থরিবা ললোন-ইতিক্কী ৱারী শানবা অসিগী মতাংদা থাজবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি লৈবাক অনিমক্না ঐখোয়গী মীয়ামগীদমক্তা হেন্না মঙাল লৈবা, হেন্না চাউখৎপা তুংলমচৎ অমা শেম্নবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি।
Xতা USকী রাস্ত্রপতিনা তৌখিবা পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা হায়:
“ভারত অমসুং US অসি নক্নবা মরুপ অমসুং মহৌশাগী ওইবা পার্তনরশিংনি। ঐহাক্না থাজবা থম্লি মদুদি ঐখোয়গী ললোন-ইতিক্কী ৱারী শানবা অসিনা ভারত-US পার্তনরশিপকী অপুনবা পোতেন্সিএল অদু ফংহন্নবা লম্বী য়াৎকনি। ঐখোয়গী তীমশিংনা খন্ন-নৈনবশিং অসি অথুবা মতমদা লোইশিন্নবা হোৎনরি। ঐহাক্না রাস্ত্রপতি ত্রম্পকা ৱারী শানবগীদমক খৌরাংনা ঙাইজরি। ঐখোয়না ঐখোয়গী নাকল অনিমক্কী মীয়ামগীদমক্তা হেন্না মঙাল লৈবা, হেন্না চাউখৎপা তুংলমচৎ অমা শেমগৎনবা পুন্না থবক তৌমিন্নগনি।
@realDonaldTrump
@POTUS”

Prime Minister's Office
Prime Minister reaffirms the strength of India-US relations
10 SEP 2025 7:52AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today reaffirmed the strength of India-US relations and expressed confidence in the ongoing trade negotiations between the two nations. Shri Modi said both nations will work together to secure a brighter, more prosperous future for both our people.
Responding to a post by President of the US on X, Shri Modi said:
“India and the US are close friends and natural partners. I am confident that our trade negotiations will pave the way for unlocking the limitless potential of the India-US partnership. Our teams are working to conclude these discussions at the earliest. I am also looking forward to speaking with President Trump. We will work together to secure a brighter, more prosperous future for both our people.
@realDonaldTrump
@POTUS”