প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাষ্ট্রপতি ত্রম্পকী ৱাখল্লোনশিং মপুংফানা থাগৎপা ফোঙদোক্লি অমসুং ত্রম্পকী ৱাখল্লোনশিং অদুগা চপ মান্নবা ৱাখল্লোন ফোঙদোক্লি: প্রধান মন্ত্রী
06 SEP 2025 10:27AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মহাক্না রাষ্ট্রপতি ত্রম্পকী ৱাখল্লোনশিং মপুংফানা থাগৎপা ফোঙদোক্লি অমসুং ত্রম্পকী ৱাখল্লোনশিং অদুগা চপ মান্নবা ৱাখল্লোন ফোঙদোক্লি অমসুং ভারত-য়ু.এস মরীশিং ফজনা নৈনরে। ভারত অমসুং য়ু.এসগী য়াম্না ফবা অমসুং মাঙলোমদা চঙশিনবা খুদিংমক কোনশিনবা অমসুং মালেমগী মরুওইবা মরী অমা লৈনরি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাষ্ট্রপতি ত্রম্পকী ৱাখল্লোনশিং মপুংফানা থাগৎপা ফোঙদোক্লি অমসুং ত্রম্পকী ৱাখল্লোনশিং অদুগা চপ মান্নবা ৱাখল্লোন ফোঙদোক্লি অমসুং ঐখোয়গী মরীশিং অফবা মাইকৈদা নৈনরে।
ভারত অমসুং য়ু.এসগী য়াম্না ফবা অমসুং মাঙলোমদা চঙশিনবা পুম্নমক কোনশিনবা অমসুং মালেমগী মরুওইবা মরী অমা লৈনরি”।
@realDonaldTrump
@POTUS

Prime Minister's Office
Deeply appreciate and fully reciprocate President Trump's sentiments: PM
06 SEP 2025 10:27AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has stated that he deeply appreciate and fully reciprocate President Trump's sentiments and positive assessment of India-US ties."India and the US have a very positive and forward-looking Comprehensive and Global Strategic Partnership", Shri Modi added.
The Prime Minister posted on X;
"Deeply appreciate and fully reciprocate President Trump's sentiments and positive assessment of our ties.
India and the US have a very positive and forward-looking Comprehensive and Global Strategic Partnership."
@realDonaldTrump
@POTUS