ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଶ୍ୱସ୍ତରୀୟ ଚ୍ୟାଲେଞ୍ଜ ମଧ୍ୟରେ ଭାରତର ସ୍ଥିର ଅଭିବୃଦ୍ଧି ଉପରେ ପର୍ଯ୍ୟବେସିତ ଏକ ଲେଖା ଶେୟାର କଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
01 SEP 2025 5:58PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ଏକ ଲେଖା ଶେୟାର କରିଛନ୍ତି, ଯେଉଁଥିରେ ବିଶ୍ୱସ୍ତରୀୟ ଚ୍ୟାଲେଞ୍ଜ ମଧ୍ୟରେ ଭାରତର ସ୍ଥିର ଅଭିବୃଦ୍ଧି ସମ୍ପର୍କରେ ବର୍ଣ୍ଣନା କରାଯାଇଛି ।
କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହରଦୀପ ସିଂହ ପୁରୀଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଏକ୍ସରେ କରାଯାଇଥିବା ଏକ ପୋଷ୍ଟର ଉତ୍ତର ଦେଇ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଲେଖିଛନ୍ତି;
“ସଶକ୍ତ ଭାରତର ଅର୍ଥନୈତିକ ଯାତ୍ରା ଏବଂ ଅଭିବୃଦ୍ଧି କାହାଣୀକୁ ପରିଭାଷିତ କରୁଛି । ଡିଜିଟାଲ ପରିବର୍ତ୍ତନରୁ ଶକ୍ତି ସୁରକ୍ଷା ଏବଂ ସବୁଜ ପରିବର୍ତ୍ତନ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ, ଭାରତ ନିରନ୍ତର ଚ୍ୟାଲେଞ୍ଜଗୁଡିକୁ ସୁଯୋଗରେ ପରିଣତ କରିଛି । କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ହରଦୀପ ସିଂହଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ଲିଖିତ ଏହି ଲେଖା ନିଶ୍ଚିତ ପଢ଼ନ୍ତୁ ।”

Prime Minister's Office
PM shares an article underlining India’s Resilient Growth amid Global Challenges
01 SEP 2025 5:58PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that underlined India’s Resilient Growth amid Global Challenges.
Responding to a post on X by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri, Shri Modi wrote:
“Resilience defines India's economic journey and growth story. From digital transformation to energy security and the green transition, India has consistently turned challenges into opportunities. A must-read article by Union Minister Shri @HardeepSPuri.”