প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অফঘানিস্তানদা য়ুহার হাবদা পুনশি মাংখিবশিং অদুগীদমক্তা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
01 SEP 2025 2:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি অফঘানিস্তানদা য়ুহার হাবদা পুনশি মাংখিবশিং অদুগীদমক্তা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা Xকী পোস্ত অমদা অসুম্না হায়খি:
“অফঘানিস্তানদা য়ুহার হাবনা মরম ওইরগা পুনশি মাংখিবশিং অদুনা য়াম্না থমোই শোকহল্লে। অসিগুম্বা ৱারবা পুংফম অসিদা লাইবক থিরবা অৱা-অনা নংলবা ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি অমসুং মখোবগীদমক্তা খুরুমজরি, অমসুং অশোক-অপন নংলবশিং অদুশু য়াম্না থুনা ফবা ওইরসনু আয়না নিজরি। ভারতনা শোকহল্লবশিং অদুদা অঙম্বা হভুমেনিতেরিবন এদ অমসুং রিলীফ পীনবগীদমক্তা শেম-শাদুনা লৈরি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to the earthquake in Afghanistan
01 SEP 2025 2:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives due to the earthquake in Afghanistan.
Shri Modi in post on X said:
“Deeply saddened by the loss of lives due to the earthquake in Afghanistan. Our thoughts and prayers are with the bereaved families in this difficult hour, and we wish a speedy recovery to the injured. India stands ready to provide all possible humanitarian aid and relief to those affected.”