প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী অরবিন্দগী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
15 AUG 2025 3:48PM by PIB Imphal
শ্রী অরবিন্দগী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
এক্সতা পোষ্ট অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হেন্না অফবা থবক অমগীদমক কমদৌনা ফিলোসোফি, অধ্যতিক অমসুং লৈবাক শেমগৎপা পুন্না চৎমিন্নগনি হায়বা শ্রী অরবিন্দনা ঐখোয়দা তাক্লে। লৈবাক অসিগী খুদোংচাবশিং মপুংফানা শীজিন্নবা ভারত অমগীদমক থবক তৌনবা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংনা ঐখোয়দা ইথিল পীরে। মহাক্কী মপোক কুমওন্দা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister Narendra Modi pays tribute to Sri Aurobindo on his Birth Anniversary
15 AUG 2025 3:48PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi paid homage to Sri Aurobindo, on the occasion of his birth anniversary today.
In a post on X, Shri Modi said,
"Sri Aurobindo showed us how philosophy, spirituality and nation-building come together in service of a higher purpose. His thoughts inspire us to strive for an India that realises its fullest potential. Paying homage to him on his birth anniversary."