প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী মোদীনা রাষ্ট্রপতি জেলেন্সকীগা ৱারি শানখ্রে
রাষ্ট্রপতি জেলেন্সকীনা হন্দক য়ুক্রেনগী ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকখ্রে
মুক্নরিবা অসি শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা ভারতকী লেংদ্রবা ফিবম অমসুং অথুবা মতমদা শান্তি হঞ্জিল্লক্নবা পান্দমদা পায়খৎলিবা থবকশিং শৌগৎপা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে
ভারত-য়ুক্রেন লৈবাক অনিগী মরীশিং ফগৎলকপদা লুচিংবশিংনা অমুক হন্না য়েংশিনখ্রে
11 AUG 2025 6:39PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তেলিফোন্দা য়ুক্রেনগী রাষ্ট্রপতি বোলোদিমিয়র জেলেন্সকীগা ৱারি শানখ্রে।
রাষ্ট্রপতি জেলেন্সকীনা হন্দক য়ুক্রেনগী ওইরক্লিবা ফিবমশিংগী মতাংদা মহাক্কী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা রাষ্ট্রপতি জেলেন্সকী থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে অমসুং মুক্নরিবা অসি শান্তি ওইনা ৱারোইশিন পুরক্নবা ভারতকী লেংদ্রবা ফিবম অমসুং অথুবা মতমদা শান্তি হঞ্জিল্লক্নবা পান্দমদা পায়খৎলিবা থবকশিং শৌগৎপা হায়না অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে। হিরম অসিদা ভারতনা পাংবা য়াবা মতেং খুদিংমক পাংগনি হায়বগী থাজবা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না থমখি।
ভারত-য়ুক্রেন লৈবাক অনিগী মরীশিং ফগৎলকপদা লুচিংবশিংনা অমুক হন্না য়েংশিনখ্রে অমসুং লৈবাক অনিমক্না পাম্বা হিরমশিংদা মতেং পাংনবা মখা তানা ফগৎহন্নবা লম্বীশিং খন্নখ্রে।
মখা তানা পাউ ফাওনবা হায়না মখোয়না য়ানখ্রে।

Prime Minister's Office
PM Modi speaks with President Zelenskyy
President Zelenskyy shares his views on the recent developments related to Ukraine
PM reaffirms India’s consistent position for peaceful settlement of the conflict and support for efforts aimed at earliest restoration of peace
The leaders review progress in India-Ukraine bilateral partnership
11 AUG 2025 6:39PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with the President of Ukraine, H.E. Mr Volodymyr Zelenskyy.
President Zelenskyy shared his views on the recent developments related to Ukraine.
Prime Minister thanked President Zelenskyy and reaffirmed India’s steadfast and consistent position for peaceful settlement of the conflict and support for efforts aimed at earliest restoration of peace. PM reiterated India’s commitment to extend all possible support in this regard.
The leaders also reviewed progress in the India-Ukraine bilateral partnership and discussed ways to further enhance cooperation in areas of mutual interest.
They agreed to remain in touch.