প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অঙকপা ফংনা হর ঘর তিরঙ্গ কেম্পেন শরুক য়াবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
09 AUG 2025 7:54PM by PIB Imphal
অঙকপা ফংনা হর ঘর তিরঙ্গ কেম্পেন শরুক য়াবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে, মসিদা ভারতকী মীয়াম অমতা ওইহন্দুনা থম্মোয় শেংনা মরৈবাক নুংশিবা অমসুং মচু অহুমগী ফিরালগীদমক মখোয়গী চাউথোকচবগী মমি তারে হায়না ফোঙদোকখি। মখোয়গী ফোতোশিং অমসুং সেলফিশিং মখা তানা harghartiranga.com দা শরুক য়ানবা মহাক্না মীয়ামদসু তকশিনখি।
অঙকপা ফংনা হর ঘর তিরঙ্গ কেম্পেন শরুক য়াবগী মতাংদা কলচর মিনিষ্ট্রিগী পোষ্টশিংগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ভারত শীনবা থুংনা #HarGharTiranga অঙকপা ফংনা শরুক য়াবা উবদা হরাওই। মসিদা ভারতকী মীয়াম অমতা ওইহন্দুনা থম্মোয় শেংনা মরৈবাক নুংশিবা অমসুং মচু অহুমগী ফিরালগীদমক মখোয়গী চাউথোকচবগী মমি তারে। ফোতোশিং অমসুং সেলফিশিং মখা তানা harghartiranga.com দা থাগৎপীয়ু”।

Prime Minister's Office
Prime Minister lauds phenomenal participation in Har Ghar Tiranga Campaign
09 AUG 2025 7:54PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi expressed happiness over the phenomenal participation in Har Ghar Tiranga Campaign, noting that it reflects the deep patriotic spirit that unites the people of India and their unwavering pride in the Tricolour. He also urged citizens to continue sharing their photos and selfies on harghartiranga.com.
Responding to the posts of Ministry of Culture about phenomenal participation in Har Ghar Tiranga Campaign, the Prime Minister posted on X;
“Glad to see #HarGharTiranga receiving phenomenal participation across India. This shows the deep patriotic spirit that unites our people and their unwavering pride in the Tricolour. Do keep sharing photos and selfies on harghartiranga.com”