প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰীয় হস্ততাঁত দিৱস উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
07 AUG 2025 3:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাষ্ট্ৰীয় হস্ততাঁত দিৱস উপলক্ষে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে আজি আমাৰ জনসাধাৰণৰ সৃষ্টিশীলতাক প্ৰতিফলিত কৰা আমাৰ চহকী বয়ন পৰম্পৰা উদযাপনৰ দিন। তেওঁ লগতে কয় যে ভাৰতৰ হস্ততাঁত বৈচিত্ৰ্য আৰু জীৱিকা তথা সমৃদ্ধিৰ প্ৰসাৰৰ ক্ষেত্ৰত ইয়াৰ ভূমিকাক লৈ আমি গৌৰৱান্বিত।
‘এক্স’ৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে লিখিছে,
“ৰাষ্ট্ৰীয় হস্ততাঁত দিৱসত আন্তৰিক শুভেচ্ছা জনালো!
আজি আমাৰ জনসাধাৰণৰ সৃষ্টিশীলতাক প্ৰতিফলিত কৰা আমাৰ চহকী বয়ন পৰম্পৰাক উদযাপনৰ এটা দিন। ভাৰতৰ হস্ততাঁত বৈচিত্ৰ্য আৰু জীৱিকা তথা সমৃদ্ধিৰ প্ৰসাৰৰ ক্ষেত্ৰত ইয়াৰ ভূমিকাক লৈ আমি গৌৰৱান্বিত৷’’

Prime Minister's Office
Prime Minister extends best wishes on National Handloom Day
07 AUG 2025 3:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today extended best wishes on occasion of National Handloom Day. Shri Modi said that today is a day to celebrate our rich weaving traditions, which showcase the creativity of our people. We are proud of India’s handloom diversity and its role in furthering livelihoods and prosperity, He further added.
Shri Modi in a post on ‘X’ wrote;
“Best wishes on National Handloom Day!
Today is a day to celebrate our rich weaving traditions, which showcase the creativity of our people. We are proud of India’s handloom diversity and its role in furthering livelihoods and prosperity.”