প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নেসনেল হেন্দলুম দে লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
07 AUG 2025 3:31PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেসনেল হেন্দলুম দে থৌরমদা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ঙসি অসি ঐখোয়গী মীয়ামগী হৈথোই-শিংথোইবা উৎলিবা ঐখোয়গী ইনাকখুল্লবা ফি শাবগী চৎনবীশিং হরাওবা ফোঙদোক্নবা নুমিৎ অমনি। ভারতকী হেন্দলুম মখলশিং অমসুং মসিনা হিংনবা লম্বী পীবদা অমসুং নুংঙাই য়াইফনবা লৌরিবা থৌদাংগীদমক ঐখোয়না চাউথোকচরি।
এক্সতা পোষ্ট অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নেসনেল হেন্দলুম দে লাকপদা য়াইফ পাউজেল পীজরি!
ঙসি অসি ঐখোয়গী মীয়ামগী হৈথোই-শিংথোইবা উৎলিবা ঐখোয়গী ইনাকখুল্লবা ফি শাবগী চৎনবীশিং হরাওবা ফোঙদোক্নবা নুমিৎ অমনি। ভারতকী হেন্দলুম মখলশিং অমসুং মসিনা হিংনবা লম্বী পীবদা অমসুং নুংঙাই য়াইফনবা লৌরিবা থৌদাংগীদমক ঐখোয়না চাউথোকচরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends best wishes on National Handloom Day
07 AUG 2025 3:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today extended best wishes on occasion of National Handloom Day. Shri Modi said that today is a day to celebrate our rich weaving traditions, which showcase the creativity of our people. We are proud of India’s handloom diversity and its role in furthering livelihoods and prosperity, He further added.
Shri Modi in a post on ‘X’ wrote;
“Best wishes on National Handloom Day!
Today is a day to celebrate our rich weaving traditions, which showcase the creativity of our people. We are proud of India’s handloom diversity and its role in furthering livelihoods and prosperity.”