লৌউ-শিংউ মন্ত্রালয়
লৌউ-শিংউ মন্ত্রী শ্রী শিবরাজ সিংহ চৌহান্না লৌমীশিংদা পীবা পাউজেল
শ্রী চৌহান্না লৌমীশিংদা পি.এম.-কিসান সম্মান নিধিগী ইনস্তোলমেন্ত পীবগী থৌরমদা য়াওনবা হায়খ্রে
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ওগস্ত 2দা বারানসীদগী 20শুবা ইনস্তোমেন্ত পীথোক্কনি
30 JUL 2025 3:04PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী লৌউ-শিংউ, লৌমীশিংগী য়াইফ-থৌরাং অমসুং খুঙ্গং চাউখৎ-থৌরাংগী মন্ত্রী, শ্রী শিবরাজ সিংহ চৌহান্না ওগস্ত 2দা প্রধান মন্ত্রী কিসান সম্মান নিধিগী 20শুবা ইনস্তোলমেন্ত পীথোক্নবগী মতাংদা অৱাংবা থাক্কী মীফম অমা পাংথোকখ্রে। মহাক্না ভিদিও মেসেজ অমা থাদোক্লদুনা লৈবাক শিনবা থুংনা লৈরিবা লৌমীশিংদা থৌরম অসিদা শরুক য়ানবা হায়খি।
মহাক্কী ভিদিও মেসেজতা কেন্দ্রগী লৌউ-শিংউ মন্ত্রীনা হায়খি, "নুংশিজরবা লৌমী ইচিল-ইনাওশিং, ময়াম পুম্নমকপু খুরুমজরি। খারিফ মহৈ-মরোংগী পন্থা অসি অফবা ওইরগনি হায়না পানরি। মসিগী মরক্তা, হেন্না নুংঙাইবা পাউ অমসু লৈরি - প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পি.এম.-কিসান সম্মান নিধিগী শেনফম অসি ওগস্ত 2গী অয়ুক পুং 11 তাবা মতমদা হকথেংননা অদোমগী একাউন্তশিংদা ত্রান্সফর তৌরগনি। থৌরম অসিদা মহাক্না অদোমদা ৱা ঙাংগনি। মরম অদুনা, ঐহাক্না অদোম পুম্নমকপু ওগস্ত 2গী অয়ুক্কী পুং 11দা পাংথোক্কদৌরিবা থৌরমশিংগী মনুংদা অমা য়াওননবা থম্মোয় শেংনা হায়জরি। থৌরমশিং অসি অদোমগী খুঙ্গংশিংদা, কৃশি বিজ্ঞান কেন্দ্রশিংদা (KVKশিং), ICAR ইন্সতিত্যুৎশিংদা, এগ্রিকলচরেল য়ুনিভর্সিতীশিংদা, কৈথেলশিংদা অমসুং PACS হেদক্বাতর্সতা পাংথোক্কনি। অদোমগী খ্বাইদগী নকপা করম্বা মফমদা থৌরম অসি পাংথোক্কদগে হায়বদু খঙদোকপীয়ু অমসুং মফম অদুদা শোইদনা চৎপীয়ু। প্রধান মন্ত্রীনা ৱারোল পীবা অদু তাবীয়ু। ঐহাকসু শোইদনা শরুক য়াগনি - ঐহাক্না অদোমবুসু মসি তৌনবা হায়জরি। থাগৎচরি।”

Ministry of Agriculture & Farmers Welfare
Message from Union Agriculture Minister Shri Shivraj Singh Chouhan to farmers
Shri Chouhan urges farmers to join the event for release of PM-Kisan Samman Nidhi installment
Prime Minister Shri Narendra Modi to release the 20th installment from Varanasi on August 2
30 JUL 2025 3:04PM by PIB Delhi
Union Minister for Agriculture, Farmers Welfare, and Rural Development, Shri Shivraj Singh Chouhan, held a high-level meeting regarding the upcoming release of the 20th installment of the Pradhan Mantri Kisan Samman Nidhi on August 2. He also issued a video message, urging farmers across the country to participate in the event.
In his video message, the Union Agriculture Minister said, “Dear farmer brothers and sisters, greetings to you all. The Kharif crop season is expected to be good. Meanwhile, there is more good news — Prime Minister Shri Narendra Modi will transfer the PM-Kisan Samman Nidhi amount directly into your accounts on August 2 at exactly 11 am. He will also address you on this occasion. Therefore, I sincerely request all of you to join one of the programmes being held at 11 am on August 2. These programmes will take place in your villages, at Krishi Vigyan Kendras (KVKs), at ICAR institutes, in agricultural universities, at market yards, and at PACS headquarters. Please find out where the nearest programme is being held and make sure to attend. Listen to the Prime Minister’s address. I will certainly be attending — I urge you to do the same. Thank you.”