প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেস্নেল এজুকেসন পোলিসী ২০২০ না ভারতকী মহৈ মশিং তম্বগী মওং মতৌবু হেন্না মপুং ফাবা, পুম্নমক কোনশিনবা অমদি তুংগীদমক শেম শারবা ওইহন্দুনা মতৌ করম্না অওনবা পুরকপগে তাকপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরক্লি
30 JUL 2025 1:26PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নেস্নেল এজুকেসন পোলিসী ২০২০ না ভারতকী মহৈ মশিং তম্বগী মওং মতৌবু হেন্না মপুং ফাবা, পুম্নমক কোনশিনবা অমদি তুংগীদমক শেম শারবা ওইহন্দুনা মতৌ করম্না অওনবা পুরকপগে তাকপা আর্তিকল অমা শেয়র তৌরক্লি।
এজুকেসন মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকপা পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, PMO ইন্দিয়া হেন্দলনা হায়খি:
“কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @dpradhanbjp না নেস্নেল এজুকেসন পোলিসী ২০২০ না ভারতকী মহৈ মশিং তম্বগী মওং মতৌবু হেন্না মপুং ফাবা, পুম্নমক কোনশিনবা অমদি তুংগীদমক শেম শারবা ওইহন্দুনা মতৌ করম্না অওনবা পুরকপগে হায়বা তাক্লি। চহি মঙাগী তুংদা, মসিনা পীরিবা ইথিল ক্লাসরুমশিংদা ময়েক শেংনা মমি তারি হায়না মহাক্না মখা তারি।”

Prime Minister's Office
PM shares an article explaining how the National Education Policy 2020 has transformed Indian education by making it more holistic, inclusive and future-ready
30 JUL 2025 1:26PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that explains how the National Education Policy 2020 has transformed Indian education by making it more holistic, inclusive and future-ready.
Responding to a post by Ministry of Education on X, PMO India handle stated:
“Union Minister Shri @dpradhanbjp explains how the National Education Policy 2020 has transformed Indian education by making it more holistic, inclusive and future-ready. He adds that five years later, its impact is clearly visible in the classrooms.”