প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰীয় শিক্ষা নীতি ২০২০ য়ে ভাৰতীয় শিক্ষাক অধিক সামগ্ৰিক, সৰ্বাংগীন আৰু ভৱিষ্যতৰ বাবে সাজু কৰি কেনেদৰে ৰূপান্তৰিত কৰিছে সেই সম্পৰ্কীয় এটা লেখা শ্বেয়াৰ কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
30 JUL 2025 1:26PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে, য’ত ৰাষ্ট্ৰীয় শিক্ষা নীতি ২০২০য়ে ভাৰতীয় শিক্ষাক অধিক সামগ্ৰিক, সৰ্বাংগীন আৰু ভৱিষ্যতৰ বাবে সাজু কৰি কেনেদৰে ৰূপান্তৰিত কৰিছে সেই বিষয়ে ব্যাখ্যা কৰা হৈছে।
এক্সত শিক্ষা মন্ত্ৰালয়ৰ এটা পোষ্টৰ সঁহাৰি জনাই পিএমঅ’ ইণ্ডিয়াৰ হেণ্ডেলত কয়ঃ
“কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @dpradhanbjpয়ে ৰাষ্ট্ৰীয় শিক্ষা নীতি ২০২০য়ে কেনেদৰে ভাৰতীয় শিক্ষাক অধিক সামগ্ৰিক, সৰ্বাংগীন আৰু ভৱিষ্যতৰ প্ৰতি সাজু কৰি তুলিছে সেই বিষয়ে ব্যাখ্যা কৰে। তেওঁ লগতে কয় যে পাঁচ বছৰৰ পাছত ইয়াৰ প্ৰভাৱ শ্ৰেণীকোঠাত স্পষ্টকৈ দেখা পোৱা যাব।”

Prime Minister's Office
PM shares an article explaining how the National Education Policy 2020 has transformed Indian education by making it more holistic, inclusive and future-ready
30 JUL 2025 1:26PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article that explains how the National Education Policy 2020 has transformed Indian education by making it more holistic, inclusive and future-ready.
Responding to a post by Ministry of Education on X, PMO India handle stated:
“Union Minister Shri @dpradhanbjp explains how the National Education Policy 2020 has transformed Indian education by making it more holistic, inclusive and future-ready. He adds that five years later, its impact is clearly visible in the classrooms.”