প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাজস্থানৰ ঝালাৱাৰৰ বিদ্যালয়ত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
25 JUL 2025 11:17AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰীযুত নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাজস্থানৰ ঝালাৱাৰৰ এখন বিদ্যালয়ত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাত শোক প্ৰকাশ কৰিছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয়, “এই জটিল সময়ত ক্ষতিগ্ৰস্ত ছাত্ৰ-ছাত্ৰী আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়াললৈ মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো।"
এক্সত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে পোষ্ট কৰে :
"ৰাজস্থানৰ ঝালাৱাৰৰ এখন বিদ্যালয়ত সংঘটিত দুৰ্ঘটনাটো মৰ্মান্তিক আৰু অত্যন্ত দুখজনক। এই জটিল সময়ত ক্ষতিগ্ৰস্ত ছাত্ৰ-ছাত্ৰী আৰু তেওঁলোকৰ পৰিয়াললৈ মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো। আহতসকলৰ আশু আৰোগ্যৰ বাবে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো। সংশ্লিষ্ট কৰ্তৃপক্ষই ক্ষতিগ্ৰস্তসকলক সম্ভৱপৰ সকলো সহায় আগবঢ়াইছে : প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi"

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief on school mishap at Jhalawar, Rajasthan
25 JUL 2025 11:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief on the mishap at a school in Jhalawar, Rajasthan. “My thoughts are with the affected students and their families in this difficult hour”, Shri Modi stated.
The Prime Minister’s Office posted on X:
“The mishap at a school in Jhalawar, Rajasthan, is tragic and deeply saddening. My thoughts are with the affected students and their families in this difficult hour. Praying for the speedy recovery of the injured. Authorities are providing all possible assistance to those affected: PM @narendramodi”