Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief on school mishap at Jhalawar, Rajasthan
25 JUL 2025 11:17AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief on the mishap at a school in Jhalawar, Rajasthan. “My thoughts are with the affected students and their families in this difficult hour”, Shri Modi stated.
The Prime Minister’s Office posted on X:
“The mishap at a school in Jhalawar, Rajasthan, is tragic and deeply saddening. My thoughts are with the affected students and their families in this difficult hour. Praying for the speedy recovery of the injured. Authorities are providing all possible assistance to those affected: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রাজস্থানগী ঝালাৱারদা থোকখিবা স্কুলগী লাইবক থীবা থৌদোক অদু অৱাবা ফোংদোকখ্রে
25 JUL 2025 11:17AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজস্থানগী ঝালাৱারদা লৈবা স্কুল অমদা থোকখিবা লাইবক থীবা থৌদোক অদু থমোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে। “অৱাবা পুংফম অসিদা অৱাবা তারবা মহৈরোয়শিং অমসুং মখোয়গী ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি”, হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখ্রে।
Xতা প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা পোস্ত তৌখি:
“রাজস্থানগী ঝালাৱারদা লৈবা স্কুল অমদা থোকখিবা থৌদোক অসি লাইবক থীবনি অমসুং থমোয় শোক্না নুংঙাইতে। অৱাবা পুংফম অসিদা অৱাবা তারবা মহৈরোয়শিং অমসুং মখোয়গী ইমুংশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি। চৈথেং নংলবশিংদা অঙম্বা তেংবাং পুম্নমক ওথোরিতীশিংনা পীরি: পি.এম. @narendramodi”