প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চাৰ্টাৰ্ড একাউন্টেন্ট দিৱস উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে চিএসকলক শুভেচ্ছা জনায়
01 JUL 2025 9:34AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি চাৰ্টাৰ্ড একাউন্টেন্ট দিৱস উপলক্ষে সকলো চাৰ্টাৰ্ড একাউন্টেন্টকে শুভেচ্ছা জনাইছে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে চিএসকলৰ নিখুঁততা আৰু বিশেষজ্ঞতা প্ৰতিটো সংস্থাৰ বাবে অপৰিহাৰ্য্য।
শ্ৰী মোদীয়ে এক্স-ত এইদৰে প’ষ্ট কৰিছেঃ
"সকলো চাৰ্টাৰ্ড একাউন্টেন্টকে চিএ দিৱসৰ শুভেচ্ছা জনাইছোঁ! তেওঁলোকৰ নিখুঁততা আৰু বিশেষজ্ঞতা প্ৰতিটো সংস্থাৰ বাবে অপৰিহাৰ্য্য। অনুপালন আৰু স্বচ্ছতাত গুৰুত্ব আৰোপেৰে তেওঁলোকে এক সুস্থ অৰ্থনীতিলৈ অৰিহণা যোগায়। সফল নিগমসমূহক লালন-পালনত তেওঁলোকৰ ভূমিকাও গুৰুত্বপূৰ্ণ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister wishes CA’s on Chartered Accountant’s Day
01 JUL 2025 9:34AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today wished all Chartered Accountants on the occasion of Chartered Accountant’s day. Shri Modi emphasised that the precision and expertise of CA’s are essential for every organization.
Shri Modi posted on X:
"Wishing all Chartered Accountants a very happy CA Day! Their precision and expertise are essential for every organisation. By emphasising on compliance and transparency, they contribute to a healthy economy. Their role in nurturing successful corporations is also outstanding."