প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না দিজিতেল ইন্দিয়া ইনিসিএতিবন চহি 10 মায় পাক্না মপুং ফারকপগী আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
01 JUL 2025 11:04AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি দিজিতেল ইন্দিয়া ইনিসিএতিবন চহি 10 মায় পাক্না মপুং ফারকপগী অমসুং ভারতকী গ্রোথ ত্রেজেক্তরীদা মসিনা পীরিবা অফবা শাফুগী মতাংদা মহাক্না ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
Xদা প্রধান মন্ত্রীনা ইখি:
"ঐখোয়না #10YearsOfDigitalIndia পাংথোকপা অসিদা করম্না ইনিসিএতিব অসিনা ভারতকী গ্রোথ ত্রেজেক্তরীদা অফবা শাফু পীখিবগে হায়বগী মতাংদা লিঙ্কইনদা ৱাফম খরা শেয়র তৌরি।"

Prime Minister's Office
PM shares an article on successful completion of 10 years of the Digital India initiative
01 JUL 2025 11:04AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared an article penned by him, on the successful completion of 10 years of the Digital India initiative and its positive impact on India’s growth trajectory.
The Prime Minister wrote on X:
"As we mark #10YearsOfDigitalIndia, shared a few thoughts on LinkedIn, on how this initiative has positively impacted India’s growth trajectory."