প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
জি-৭ সন্মিলনত যুক্তৰাজ্যৰ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰে মত-বিনিময় প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
18 JUN 2025 2:55PM by PIB Guwahati
১৭ জুন, ২০২৫-ত কানাডাৰ কানানাস্কিছত অনুষ্ঠিত ৫১ সংখ্যক জি-৭ সন্মিলনত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে যুক্তৰাজ্যৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম কীৰ ষ্টাৰমাৰৰ সৈতে মত-বিনিময় কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে ভাৰত আৰু যুক্তৰাজ্যৰ সম্পৰ্ক সুদৃঢ় হৈ উঠিছে, এয়া আমি সামৰি লোৱা বাণিজ্য আৰু ব্যৱসায়িক ক্ষেত্ৰখনত প্ৰতিফলিত হৈছে।
এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত তেখেতে এইদৰে লিখিছেঃ
"প্ৰধানমন্ত্ৰী কীৰ ষ্টাৰমাৰৰ সৈতে এক অগতানুগতিক বাৰ্তালাপত মিলিত হওঁ! ভাৰত আৰু যুক্তৰাজ্যৰ সম্পৰ্ক সুদৃঢ় হৈ উঠিছে, এয়া আমি সামৰি লোৱা বাণিজ্য আৰু ব্যৱসায়িক ক্ষেত্ৰখনত প্ৰতিফলিত হৈছে। আমি এই বন্ধুত্বক অধিক গতি প্ৰদান কৰিবলৈ একেলগে কাম কৰি যাম। @Keir_Starmer”

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with Prime Minister of United Kingdom at G7 summit
18 JUN 2025 2:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi interacted with the Prime Minister of United Kingdom, H.E Mr. Keir Starmer at the 51st G7 Summit at Kananaskis, Canada on 17th June 2025. Shri Modi remarked that India and UK ties are getting stronger, reflecting in the ground we’ve covered in areas like trade and commerce.
In a post on X, he wrote:
“An exceptional conversation with Prime Minister Keir Starmer! India and UK ties are getting stronger, reflecting in the ground we’ve covered in areas like trade and commerce. We will keep working together to add even more momentum to this wonderful friendship. @Keir_Starmer”