প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
য়াইফ থৌরাংনা লমজিংদুনা চাউখৎপা পুরক্নবা থবকশিং প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে
11 JUN 2025 2:20PM by PIB Imphal
য়াইফ থৌরাংনা লমজিংদুনা চাউখৎপা পুরক্নবা, মীয়ামগী য়াইফনবা স্কিমশিং মশিং য়াম্না মীয়ামদা য়ৌহন্নবা সরকারনা পায়খৎলিবা থবকশিং ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখ্রে। কান্নবা ফংবা হেনগৎলকপা অমসুং হায়রিবা থবকশিং অসি মীয়াম য়ৌবদা মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখি।
এক্সতা য়ুনিয়ন মিনিস্তর দোক্তর মনসুখ মন্দাবিয়াগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মসি শিংথানিংঙাই ওইনা হেনগৎলকপা অমনি, য়াইফ থৌরাংনা লমজিংদুনা চাউখৎপা পুরক্নবা, মীয়ামগী য়াইফনবা স্কিমশিং মশিং য়াম্না মীয়ামদা য়ৌহন্নবা সরকারনা পায়খৎলিবা ঐখোয়গী থবকশিংগী খুদম্নি”।

Prime Minister's Office
PM reaffirms commitment to Welfare-driven development
11 JUN 2025 2:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today reaffirmed the Government’s unwavering dedication to welfare-driven development, ensuring that various pro-people schemes reach maximum number of citizens. He lauded the commendable rise in effectiveness and outreach of these initiatives.
Responding to a post by Union Minister Dr. Mansukh Mandaviya on X, Shri Modi said:
“This is a commendable rise, indicating our commitment towards welfare-driven development and ensuring our various pro-people schemes reach maximum number of people.”