প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চহি ১১ গী পুন্না চাউখৎমিন্নবা অমসুং লৈবাক অসিগী ফিবম ফগৎলকপগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা মীয়ামদা শরুক য়াখ্রে
11 JUN 2025 1:21PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা চাউখৎলকপগী খোঙচৎ অমা, শিংথানিংঙাই ওইবা মওংশিং লৈবাক অসি চাউখৎলকপগী চহি ১১ গী পুন্না চাউখৎমিন্নবা অমসুং লৈবাক অসিগী ফিবম ফগৎলকপগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা মীয়ামদা শরুক য়াখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হিরম কয়াদা মীয়াম কান্নবা পীবা খোঙচৎ অমা অমসুং মরুওইনা থাজবা অমা থম্বা চহি ১১ গী পুন্ন চাউখৎমিন্নবগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী @AshwiniVaishnaw না ফোঙদোক্লি। থাজবা অসিনা ফিবম ফগৎহল্লে অমসুং লৈবাক অসি মাংলোমদা চংশিনহল্লে।
কান্নরবা আর্তিকল অমনি!”

Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting 11 Years of Inclusive Growth and National Empowerment
11 JUN 2025 1:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article emphasizing the transformative impact of 11 years of inclusive growth, a journey that has empowered, uplifted, and propelled the nation forward in remarkable ways.
In a post on X, Shri Modi said:
“Union Minister Shri @AshwiniVaishnaw reflects on 11 years of inclusive growth, a journey that has benefited citizens in multiple ways and, more importantly, instilled a belief. A belief that empowers, uplifts, and propels the nation forward.
An insightful read!”