প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে সৰ্বাংগীন বিকাশৰ ১১ বছৰ আৰু ৰাষ্ট্ৰীয় সবলীকৰণত আলোকপাতকাৰী এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰিছে
11 JUN 2025 1:21PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি সৰ্বাংগীন বিকাশৰ ১১ বছৰৰ ৰূপান্তৰশীল প্ৰভাৱত গুৰুত্ব আৰোপকাৰী এটা প্ৰবন্ধ শ্বেয়াৰ কৰে। এয়া হৈছে ৰাষ্ট্ৰখনক উল্লেখযোগ্যভাৱে সবলীকৰণ, উত্থান ঘটোৱা আৰু আগুৱাই নিয়া এক যাত্ৰা।
এক্স-ৰ এটা প’ষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“ইয়াত কেন্দ্ৰীয় মন্ত্ৰী শ্ৰী @AshwiniVaishnaw-এ সৰ্বাংগীন বিকাশৰ ১১ বছৰ সন্দৰ্ভত চিন্তা-চৰ্চা কৰিছে, এয়া হৈছে নাগৰিকসকলক একাধিক দিশত উপকৃত কৰা এক যাত্ৰা আৰু তাতোকৈ গুৰুত্বপূৰ্ণ কথাটো হ'ল, ই এক বিশ্বাস জন্মাইছে। এই বিশ্বাসে ৰাষ্ট্ৰখনক সবলীকৰণ, উত্থান ঘটাইছে আৰু আগুৱাই নিছে।
এক অন্তৰ্দৃষ্টিসম্পন্ন লেখা!”

Prime Minister's Office
PM shares an article highlighting 11 Years of Inclusive Growth and National Empowerment
11 JUN 2025 1:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today shared an article emphasizing the transformative impact of 11 years of inclusive growth, a journey that has empowered, uplifted, and propelled the nation forward in remarkable ways.
In a post on X, Shri Modi said:
“Union Minister Shri @AshwiniVaishnaw reflects on 11 years of inclusive growth, a journey that has benefited citizens in multiple ways and, more importantly, instilled a belief. A belief that empowers, uplifts, and propels the nation forward.
An insightful read!”