Prime Minister's Office
Prime Minister highlights 11 Years of Infrastructure Revolution in India
11 JUN 2025 10:17AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi marked a significant milestone in India's growth journey, celebrating 11 Years of Infrastructure Revolution, a decade-plus of transformative infrastructure development that has propelled the nation forward. Shri Modi emphasized India's outstanding strides in infrastructure—spanning railways, highways, ports, and airports—leading to enhanced connectivity, economic expansion, and improved Ease of Living and enhanced prosperity for citizens.
He reiterated that India's push for next-generation infrastructure is driven by sustainability and long-term vision, laying the foundation of a self-reliant India.
Responding to separate posts by MyGovIndia on X, Shri Modi wrote:
“It’s been #11YearsOfInfraRevolution, with outstanding infrastructure being added that has enhanced India’s growth trajectory. From railways to highways, ports to airports, India’s rapidly expanding infra network is boosting ‘Ease of Living’ and enhancing prosperity.”
“India’s push for next-gen infrastructure is powered by sustainability and long term vision. It is laying the foundations of a self-reliant India!
#11YearsOfInfraRevolution”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভারত্ত চহি ১১ গী ইনফ্রাষ্ট্রকচরগী অওনবশিংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা পাউদমখ্রে
11 JUN 2025 10:17AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী চাউখৎপগী খোঙচৎকী মশক থোকপা ওইবা মাইপাকপা অমা শিংথাখ্রে, চহি ১১ গী ইনফ্রাষ্ট্রকচরগী অওনবা, লৈবাক অসি মাঙলোমদা পুখৎখিবা চহি ১০ গী ইনফ্রাষ্ট্রকচর শেমগৎপগী অওনবা হরাওবা ফোঙদোক্লি। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি রেলৱেজশিং, হায়ৱেশিং, হিথাংফমশিং অমসুং এয়রপোর্তশিং য়াওবা ইনফ্রাষ্ট্রকচরদা ভারতকী মশক থোকপা থবকশিং পায়খৎলে, মসিনা লম্বী-থোং ফগৎলে, শেন-থুমগী ফিবম ফগৎলে অমসুং হিংবদা লাইহল্লে অমসুং মীয়াম নুংঙাই য়াইফবা হেনগৎলে।
প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না হায়খি মদুদি তুংগী মীরোলগীদমক ভারতনা ইনফ্রাষ্ট্রকচর শেমগৎলিবা অসি তুংকোইনা চৎনবা য়াবা অমসুং তুংগী উবা পান্দমনা লমজিংবনি অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবা ভারতকী য়ুম্ফমনি।
এক্সতা MyGovIndia গী তোঙান তোঙানবা পোস্তশিংগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“#11YearsOfInfraRevolution গী খোঙচৎ অসিদা, মশক থোকপা ইনফ্রাষ্ট্রকচর হেনগৎলকপা অসিনা ভারতকী চাউখৎপগী খোঙজেল য়াংখৎহল্লে। রেলৱেজশিং, হায়ৱেশিং, হিথাংফমশিং অমসুং এয়রপোর্তশিং য়াওবা ভারতকী ইনফ্রাষ্ট্রকচর য়াংনা চাউখৎলকপা অসিনা ‘হিংবদা লাইবা’ হেনগৎহল্লে অমসুং নুংঙাই য়াইফবা হেনগৎলে”।
“তুংগী মীরোলগীদমক ভারতনা ইনফ্রাষ্ট্রকচর শেমগৎলিবা অসি তুংকোইনা চৎনবা য়াবা অমসুং তুংগী উবা পান্দমনা লমজিংবনি অমসুং মশা মরোমদোম লেপচবা ভারতকী য়ুম্ফমনি!
#11YearsOfInfraRevolution”