প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চেনাব রেল ব্রিজকী মথক্তা মচু অহুমগী ফিরালনা ৱাংনা পাইখ্রে: পি.এম.
06 JUN 2025 2:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মমিং লৈরবা চেনাব রেল ব্রিজতা মচু অহুমগী ফিরাল পাইহনখিবা অসি জাতিগী য়াম্না চাউথোকচনীংঙাই ওইবা মীকুপ অমনি অমসুং খ্বাইদগী শীংননীংঙাই ওইরবা মফমদা ফ্যুচরিস্তিক ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবা ভারতকী হেনগৎলক্লিবা কেপাবিলিতীগী খুদম অমনি হায়না নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
"চেনাব রেল ব্রিজ মথক্তা মচু অহুমগী ফিরালনা ৱাংনা পাইরি!
থোং অসিনা পান্দম অমসুং থবক ওইনা পাংথোকপা অসি নীংথিনা পুনশিন্দুনা খ্বাইদগী শীংননীংঙাই ওইরবা মফমদা ফ্যুচরিস্তিক ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎনবা ভারতকী হেনগৎলক্লিবা কেপাবিলিতী উৎলিবা অসি য়াম্না চাউথোকচনীংঙাই ওইবা ৱাফম অমনি।"

Prime Minister's Office
The Tricolour flies high over the Chenab Rail Bridge: PM
06 JUN 2025 2:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has celebrated the hoisting of the tricolour on the iconic Chenab Rail Bridge describing it as a moment of immense national pride and a testament to India’s growing capability to build futuristic infrastructure in the most challenging terrains.
In a post on X, the Prime Minister said;
"The Tricolour flies high over the Chenab Rail Bridge!
It’s a feeling of immense pride that this bridge seamlessly blends ambition with execution, reflecting India’s growing capability to build futuristic infrastructure in the most challenging terrains."