প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ড0 এম আৰ শ্ৰীনিবাসনৰ মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
20 MAY 2025 1:47PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ভাৰতৰ পাৰমাণৱিক শক্তি কাৰ্যসূচীৰ এগৰাকী বলিষ্ঠ নেতা ড0 এম আৰ শ্ৰীনিবাসনৰ মৃত্যুত শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
তেওঁ এক্সৰ এটা পোষ্টত লিখিছেঃ
"ভাৰতৰ পাৰমাণৱিক শক্তি কাৰ্যসূচীৰ এগৰাকী বলিষ্ঠ নেতা ড0 এম আৰ শ্ৰীনিবাসনৰ মৃত্যুত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছো। গুৰুত্বপূৰ্ণ পাৰমাণৱিক আন্তঃগাঁথনিৰ বিকাশত তেওঁৰ গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা শক্তি খণ্ডত আমাৰ আত্মনিৰ্ভৰশীল হোৱাৰ মূল ভেটি। পাৰমাণৱিক শক্তি আয়োগৰ অনুপ্ৰেৰণামূলক নেতৃত্বৰ বাবে তেওঁক স্মৰণ কৰা হয়। বৈজ্ঞানিক প্ৰগতিৰ অগ্ৰগতি আৰু বহুতো যুৱ বিজ্ঞানীক পৰামৰ্শ দিয়াৰ বাবে ভাৰত সদায় তেওঁৰ ওচৰত কৃতজ্ঞ হৈ থাকিব। এই দুখৰ সময়ত মোৰ সমবেদনা তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু বন্ধুবৰ্গৰ সৈতে আছে। ওম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles the passing of Dr. MR Srinivasan
20 MAY 2025 1:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Dr. MR Srinivasan, a stalwart of India's nuclear energy program.
He wrote in a post on X:
“Deeply saddened by the passing of Dr. MR Srinivasan, a stalwart of India's nuclear energy program. His instrumental role in developing critical nuclear infrastructure has been foundational to our being self-reliant in the energy sector. He is remembered for his inspiring leadership of the Atomic Energy Commission. India will always be grateful to him for advancing scientific progress and mentoring many young scientists. My thoughts are with his family and friends in this sad hour. Om Shanti.”