প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দোক্তর এম.আর শ্রীনিভাসন লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
20 MAY 2025 1:47PM by PIB Imphal
ভারতকী ন্যুক্লিয়ার ইনর্জিগী থবক-থৌরমশিংগী লময়ানবা অমা ওইরিবা দোক্তর এম.আর শ্রীনিভাসন লৈখিদবদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ভারতকী ন্যুক্লিয়ার ইনর্জিগী থবক-থৌরমশিংগী লময়ানবা অমা ওইরিবা দোক্তর এম.আর শ্রীনিভাসন লৈখিদবদা অৱাবা ফাওহল্লে। মহাক্না মরুওইবা থৌদাং লৌদুনা শেমগৎখিবা ন্যুক্লিয়ার ইনফ্রাস্ত্রকচরনা ইনর্জিগী লমদা ঐখোয়গী মশাগী ওক্নবা পুথোকচনবগী য়ুম্ফম থোনখি। মহাক্না এতোমিক ইনর্জি কম্মিসন লুচিংখিবগীদমক মহাক নিংশিংলি। সাইন্সতা খুমাঙচাউহনখিবা অমসুং নহা ওইরিবা সাইন্তিস্ত কয়া লমজিংখিবগীদমক ভারতনা মতম পুম্নমক্ত মহাক্কী মফমদা তৌবীমল খঙবা উৎকনি। অৱাবা তানফম অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মরুপশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing of Dr. MR Srinivasan
20 MAY 2025 1:47PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the passing of Dr. MR Srinivasan, a stalwart of India's nuclear energy program.
He wrote in a post on X:
“Deeply saddened by the passing of Dr. MR Srinivasan, a stalwart of India's nuclear energy program. His instrumental role in developing critical nuclear infrastructure has been foundational to our being self-reliant in the energy sector. He is remembered for his inspiring leadership of the Atomic Energy Commission. India will always be grateful to him for advancing scientific progress and mentoring many young scientists. My thoughts are with his family and friends in this sad hour. Om Shanti.”