প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা CBSEগী ক্লাস XII অমসুং Xগী পরিক্ষাশিং মায়পাক্লবশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
পরিক্ষা অমনা কৈদৌনুংদা নখোয়বু মশক তাকপা য়ারোই। নখোয়গী খোঙচৎ অসি হেন্না চাউই অমসুং নখোয়গী মপাঙ্গল অদু মার্ক শিৎ অদুদগী হেল্লি: পি.এম.
13 MAY 2025 2:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি CBSEগী ক্লাস XII অমসুং Xগী পরিক্ষাশিংদা মায়পাক্লবা মীপুম খুদিংমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। “মসি নখোয়গী অখাং কনবা, দিস্সিপ্লিন অমসুং হোৎনবা কনবগী মহৈনি। ঙসি অসি নখোয়গী ইমা-ইপাশিং, ওজাশিং অমসুং মায়পাকপা অসিদা শরুক তমলিবা মীপুম খুদিংমক্কী থৌদাং অদু মশক খঙনবগী নুমিৎসু ওইরি”, হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী মোসীনা হায়খি, “মখোয়গী স্কোরশিংদা খরা নুংঙাইতবশিংদা ঐহাক্না হায়নীংবদি: পরিক্ষা অমনা কৈদৌনুংদা নখোয়বু মশক তাকপা য়ারোই। নখোয়গী খোঙচৎ অসি হেন্না চাউই অমসুং নখোয়গী মপাঙ্গল অদু মার্ক শিৎ অদুদগী হেল্লি। অহেনবা কয়ানা নখোয়বু ঙাইরি মরম অসিনা কনফিদেন্ত লৈয়ু, খঙনীংবা পোকউ”।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
নুংশিরবা #ExamWarriors,
ঙসি CBSEগী ক্লাস XII অমসুং Xগী পরিক্ষাশিংদা মায়পাক্লবা মীপুম খুদিংমক্তা নুংঙাইবা ফোংদোকরি! মসি নখোয়গী অখাং কনবা, দিস্সিপ্লিন অমসুং হোৎনবা কনবগী মহৈনি। ঙসি অসি নখোয়গী ইমা-ইপাশিং, ওজাশিং অমসুং মায়পাকপা অসিদা শরুক তমলিবা মীপুম খুদিংমক্কী থৌদাং অদু মশক খঙনবগী নুমিৎসু ওইরি।
একজাম ৱারিয়রশিংনা মখোয়গী মাংদা লৈরিবা খুদোংচাবা পুম্নমক্তা হেন্না মায়পাকপা ওইবীয়ু!
মখোয়গী স্কোরশিংদা খরা নুংঙাইতবশিংদা ঐহাক্না হায়নীংবদি: পরিক্ষা অমনা কৈদৌনুংদা নখোয়বু মশক তাকপা য়ারোই। নখোয়গী খোঙচৎ অসি হেন্না চাউই অমসুং নখোয়গী মপাঙ্গল অদু মার্ক শিৎ অদুদগী হেল্লি। অহেনবা কয়ানা নখোয়বু ঙাইরি মরম অসিনা কনফিদেন্ত লৈয়ু, খঙনীংবা পোকউ। #ExamWarriors

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates everyone who has cleared the CBSE Class XII and X examinations
One exam can never define you. Your journey is much bigger and your strengths go far beyond the mark sheet: PM
13 MAY 2025 2:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulated everyone who has cleared the CBSE Class XII and X examinations, today. "This is the outcome of your determination, discipline and hard work. Today is also a day to acknowledge the role played by parents, teachers and all others who have contributed to this feat", Shri Modi added.
Prime Minister, Shri Modi stated, "To those who feel slightly dejected at their scores, I want to tell them: one exam can never define you. Your journey is much bigger and your strengths go far beyond the mark sheet. Stay confident, stay curious because great things await".
The Prime Minister posted on X;
Dear #ExamWarriors,
Heartiest congratulations to everyone who has cleared the CBSE Class XII and X examinations! This is the outcome of your determination, discipline and hard work. Today is also a day to acknowledge the role played by parents, teachers and all others who have contributed to this feat.
Wishing Exam Warriors great success in all the opportunities that lie ahead!
To those who feel slightly dejected at their scores, I want to tell them: one exam can never define you. Your journey is much bigger and your strengths go far beyond the mark sheet. Stay confident, stay curious because great things await. #ExamWarriors