প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অৱাংবা থাক্কী মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে
10 MAY 2025 2:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নই দিল্লীগী 7, লোক কল্যান মার্গতা অৱাংবা থাক্কী মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে। মীফম অদুদা ঙাকশেল মন্ত্রী, শ্রী রাজনাথ সিংহ, NSA অজিৎ দোভল, CDS জেনরেল এনিল চৌহান, আর্মদ ফোর্সেসকী চীফশিং অমসুং মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনা শরুক য়াখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা পোস্ত তৌখি;
“প্রধান মন্ত্রী@narendramodiনা 7, লোক কল্যান মার্গতা অৱাংবা থাক্কী মীফম অমদা ময়াই তাংবল লৌখ্রে। মীফম অদুদা শরুক য়াখিবশিং অদুদি ঙাকশেল মন্ত্রী @rajnathsingh, NSA অজিৎ দোভল, CDS জেনরেল এনিল চৌহান, আর্মদ ফোর্সেসকী চীফশিং অমসুং মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনি।”

Prime Minister's Office
Prime Minister chairs a high level meeting
10 MAY 2025 2:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today chaired a high level meeting at 7, Lok Kalyan Marg in New Delhi. The meeting was attended by Defence Minister, Shri Rajnath Singh, NSA Ajit Doval, CDS General Anil Chauhan, armed forces chiefs and senior officials.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“A high level meeting was chaired by PM @narendramodi at 7, Lok Kalyan Marg. Those who attended the meeting included Defence Minister @rajnathsingh, NSA Ajit Doval, CDS General Anil Chauhan, armed forces chiefs and senior officials.”