প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক উচ্চ-স্তৰীয় বৈঠকৰ অধ্যক্ষতা কৰে
10 MAY 2025 2:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নতুন দিল্লীৰ ৭, লোক কল্যাণ মাৰ্গত এক উচ্চ-স্তৰীয় বৈঠকত অধ্যক্ষতা কৰে। বৈঠকত প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী শ্ৰী ৰাজনাথ সিং, এনএছএ অজিত ডোভাল, চিডিএছ জেনেৰেল অনিল চৌহান, সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ মুৰব্বী আৰু জ্যেষ্ঠ বিষয়াসকল উপস্থিত থাকে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে;
“প্ৰধানমন্ত্ৰী @narendramodi-এ ৭, লোক কল্যাণ মাৰ্গত এক উচ্চ-স্তৰীয় বৈঠকৰ অধ্যক্ষতা কৰে। বৈঠকত অংশগ্ৰহণ কৰা সকলৰ ভিতৰত আছিল প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী @rajnathsingh, এনএছএ অজিত ডোভাল, চিডিএছ জেনেৰেল অনিল চৌহান, সশস্ত্ৰ বাহিনীৰ মুৰব্বী আৰু জ্যেষ্ঠ বিষয়াসকল।”

Prime Minister's Office
Prime Minister chairs a high level meeting
10 MAY 2025 2:31PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today chaired a high level meeting at 7, Lok Kalyan Marg in New Delhi. The meeting was attended by Defence Minister, Shri Rajnath Singh, NSA Ajit Doval, CDS General Anil Chauhan, armed forces chiefs and senior officials.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“A high level meeting was chaired by PM @narendramodi at 7, Lok Kalyan Marg. Those who attended the meeting included Defence Minister @rajnathsingh, NSA Ajit Doval, CDS General Anil Chauhan, armed forces chiefs and senior officials.”