ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ওপরেসন সিন্দুর: ভারত লান্মীনা তেরোরিস্ত কেম্পশিংদা প্রিসিজন স্ত্রাইক চত্থখ্রে
07 MAY 2025 1:44AM by PIB Imphal
ঙাইহাক্কী মমাঙদা, ভারত লান্মীনা ‘ওপরেসন সিন্দুর’ হৌদুনা ভারতকী মায়োক্তা তেরোরিস্ত এতেক্ত থৌরাং তৌবা অমদি লমজিংলিবা পাকিস্তান অমদি পাকিস্তান ওকুপাইদ জম্মু অমসুং কাস্মিরদা লৈবা তেরোরিস্ত ইনফ্রাস্ত্রকচরদা খুৎ থাখ্রে।
পুন্না মফম মাপান (৯) দা খুৎ থাখি।
ঐখোয়গী থৌওং পান্দম চুম্না চত্থখি। পাকিস্তান লান্মীগী ফেসিলিতী অমতদা খুৎ থাখি দে। পান্দম খন্দোকপা অমদি থবক পায়খৎপদা ভারতনা য়াম্না চেকশিন্না হোৎনখি।
খোঙথাং অসি পহলগামদা চত্থরকখিবা ভারত মচা ২৫ অমদি নেপালি মচা অমা হাৎখিবা তেরোরিস্ত এতেক্ত অদুগী মখা তারকপা ওইনা পায়খৎলকপনি। ঐখোয়না এতেক্ত অদু চত্থখিবা মীওইশিংগী মথক্তা মতিক চাবা থবক লৌখৎকনি হায়না লেপখিবা ফিরেপ অদু পাঙথোকপনি।
ঙসি কোন্না ‘ওপরেসন সিন্দুর’ গী মতাঙদা মচা খায়বা পাথুম পীগানি।

Ministry of Defence
OPERATION SINDOOR : INDIAN ARMED FORCES CARRIED OUT PRECISION STRIKE AT TERRORIST CAMPS
07 MAY 2025 1:44AM by PIB Delhi
A little while ago, the Indian Armed Forces launched ‘OPERATION SINDOOR’, hitting terrorist infrastructure in Pakistan and Pakistan-occupied Jammu and Kashmir from where terrorist attacks against India have been planned and directed.
Altogether, nine (9) sites have been targeted.
Our actions have been focused, measured and non-escalatory in nature. No Pakistani military facilities have been targeted. India has demonstrated considerable restraint in selection of targets and method of execution.
These steps come in the wake of the barbaric Pahalgam terrorist attack in which 25 Indians and one Nepali citizen were murdered. We are living up to the commitment that those responsible for this attack will be held accountable.
There will be detailed briefing on ‘OPERATION SINDOOR’, later today.