Prime Minister's Office
Olympic medalist and noted athlete, Karnam Malleswari meets Prime Minister
15 APR 2025 9:37AM by PIB Delhi
Olympic medalist and noted athlete, Karnam Malleswari met the Prime Minister Shri Narendra Modi in Yamunanagar yesterday. He commended her effort to mentor young athletes.
Shri Modi wrote in a post on X:
“Met Olympic medalist and noted athlete, Karnam Malleswari in Yamunanagar yesterday. India is proud of her success as a sportswoman. Equally commendable is her effort to mentor young athletes.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওলিম্পিক মেদলিস্ত অমদি মমিং লৈরবা শান্নরোয়, কর্নম মলেশ্বরীনা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
15 APR 2025 9:37AM by PIB Imphal
ওলিম্পিক মেদলিস্ত অমদি মমিং লৈরবা শান্নরোয়, কর্নম মলেশ্বরীনা ঙরাং য়মুনানগরদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে মহাক্না নহা ওইরিবা শান্নরোয়শিং লমজিংবিনবা হোৎনরিববু প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখি।
X তা থাগৎপা পোস্ত অমদা শ্র মোদীনা অসুম্না ইরকখি:
“ওলিম্পিক যমেদলিস্ত অমদি মমিং লৈরবা শান্নরোয়, কর্নম মলেশ্বরীগা ঙরাং য়মুনানগরদা উনরুরে। শান্নরোয় অমা ওইনা মহাক্কী মায় পাকপগীদমক ভারতনা চাউথোকচৈ। নহা ওইরিবা শান্নরোয়শিং লমজিংবিনবা মহাক্না হোৎনরিবা অসিসু চপ মান্ননা শিংথানিংঙাইনি।”