প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ ডুবাইৰ ৰাজকুমাৰক সাক্ষাৎ
ভাৰত-ইউ এ ই সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ নিশ্চিত কৰে
08 APR 2025 4:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নতুন দিল্লীত ডুবাইৰ ৰাজকুমাৰ শ্বেইখ হামদান বিন মহম্মদ বিন ৰছিদ আল মাকতুমk সাক্ষাৎ কৰে। শ্ৰী মোদীয়ে ভাৰত-ইউ এ ই সম্পৰ্ক শক্তিশালী কৰাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰ দোহাৰে। তেওঁ লগতে কয় যে ডুবাইয়ে ভাৰত-ইউ এ ই ব্যাপক কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক আগুৱাই নিয়াৰ ক্ষেত্ৰত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্স-ত লিখিছিল;
"ডুবাইৰ ৰাজকুমাৰ শ্বেইখ হামদান বিন মহম্মদ বিন ৰছিদ আল মাকটুমক সাক্ষাৎ কৰি আনন্দিত হৈছো। ডুবাইয়ে ভাৰত-ইউ এ ই ব্যাপক কৌশলগত অংশীদাৰিত্বক আগুৱাই নিয়াৰ ক্ষেত্ৰত এক গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছে। এই বিশেষ ভ্ৰমণে আমাৰ গভীৰ বন্ধুত্বক পুনৰ নিশ্চিত কৰিছে আৰু ভৱিষ্যতে অধিক শক্তিশালী সহযোগিতাৰ পথ প্ৰশস্ত কৰিছে।
@HamdanMohammed”

Prime Minister's Office
Prime Minister meets Crown Prince of Dubai
Reaffirms commitment to strengthen India-UAE Ties
08 APR 2025 4:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with His Highness Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, the Crown Prince of Dubai in New Delhi. Shri Modi reaffirmed commitment to strengthen India-UAE Ties. He also said that Dubai has played a key role in advancing the India-UAE Comprehensive Strategic Partnership.
The Prime Minister wrote on X;
“Glad to meet HH Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, the Crown Prince of Dubai. Dubai has played a key role in advancing the India-UAE Comprehensive Strategic Partnership. This special visit reaffirms our deep-rooted friendship and paves the way for even stronger collaboration in the future.
@HamdanMohammed”