Prime Minister's Office
Prime Minister meets Crown Prince of Dubai
Reaffirms commitment to strengthen India-UAE Ties
08 APR 2025 4:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met with His Highness Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, the Crown Prince of Dubai in New Delhi. Shri Modi reaffirmed commitment to strengthen India-UAE Ties. He also said that Dubai has played a key role in advancing the India-UAE Comprehensive Strategic Partnership.
The Prime Minister wrote on X;
“Glad to meet HH Sheikh Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, the Crown Prince of Dubai. Dubai has played a key role in advancing the India-UAE Comprehensive Strategic Partnership. This special visit reaffirms our deep-rooted friendship and paves the way for even stronger collaboration in the future.
@HamdanMohammed”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা দুবাইগী ক্রাউন প্রিন্সকা উনখ্রে
ভারত- UAEগী মরিবু হেন্না চেৎশিনহন্নবগী ফিরেপ অদুবু অমুক্কশু হন্না থাজবা পীখ্রে
08 APR 2025 4:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নই দিল্লীদা দুবাইগী ক্রাউন প্রিন্স হিস হাইনেস শৈখ হামদাম বিন মোহাম্মদ বিন রশিদ অল মাকতুমগা উনখ্রে। শ্রী মোদীনা ভারত- UAEগী মরিবু হেন্না চেৎশিনহন্নবগী ফিরেপ অদুবু অমুক্কশু হন্না থাজবা পীখ্রে। দুবাইনা ভারত- UAEগী কমপ্রেহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপপু হেন্না খুমাং চাউশিনহনবদা য়াম্না মরু ওইবা থৌদাং লৌখি হায়নশু মহাক্না হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না ইরকখি;
“দুবাইগী ক্রাউন প্রিন্স, হিস হাইনেস শৈখ হামদাম বিন মোহাম্মদ বিন রশিদ অল মাকতুমগা উনবদা য়াম্না নুংঙাই। দুবাইনা ভারত- UAEগী কমপ্রেহেন্সিব স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপপু হেন্না খুমাং চাউশিনহনবদা য়াম্না মরু ওইবা থৌদাং লৌখি। মসিগী অখন্নবা খোংচৎ অসিনা ঐখোয়গী অচেৎপা মরুপ-মপাং ওইবগী মরি অমুক্কশু হন্না থাজবা পীবীরে অমসুং তুংদা লাক্কদবা মতমশিংদা অসিদগীশু হেন্না কন্না তেংবাং পীননবগী লম্বি অমশু য়াৎলরে।
@HamdanMohammed”