প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না থাই রামায়ন, রামাকিয়েনগী পুক্নিং শুমহৎনিংঙাই ওইরবা পর্ফোর্মেন্স অমা মীৎয়েং তাখ্রে
03 APR 2025 1:02PM by PIB Imphal
ভারত অমসুং থাইলেন্দগী মরক্তা লৈরিবা চৎনবী অমসুং সভ্যতাগী ওইবা অচেৎপা মরি অদুগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোক্লদুনা, প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি থাইলেন্দগী বেঙ্কোক্তা থাই রামায়ন, রামাকিয়েনগী ফজরবা পর্ফোর্মেন্স অমা মীৎয়েং তাখি।
Xতা অখন্নবা পোস্ত অমদা মহাক্না অসুম্না ইরকখি:
“অতোপ্পা অমত্তগা মান্নদবা চৎনবীগী ওইবা মরি!
থাই রামায়ন, রামাকিয়েনগী পুক্নিং শুমহৎনিংঙাই ওইরবা পর্ফোর্মেন্স অমা মীৎয়েং তাখ্রে। ভারত অমসুং থাইলেন্দগী মরক্তা শিয়র তৌরিবা চৎনবী অমসুং সভ্যতাগী ওইবা মরিশিং অদুবু য়াম্না নিংথিজনা উত্থোক্লিবা য়াম্না ফজরবা এক্সপরিয়েন্স অমা ওইখি।
রামায়ননা তশেংনা এসিয়াগী শরুক কয়া অমবু থমোই অমসুং চৎনবীবু লেপ্তনা শমজিনবীরি।”
“ความสัมพันธ์ทางวัฒนธรรมที่ไม่เหมือนใคร!
ได้ชมการแสดง รามเกียรติ์ ที่น่าหลงใหลซึ่งเป็นประสบการณ์ที่เต็มไปด้วยคุณค่า แสดงให้เห็นถึงความสัมพันธ์ทางวัฒนธรรมและอารยธรรมที่มีร่วมกันระหว่างอินเดียและไทยได้อย่างงดงาม รรามเกียรติ์ยังคงสานสัมพันธ์แห่งจิตวิญญาณและประเพณีในหลายพื้นที่ของเอเชียอย่างต่อเนื่อง”

Prime Minister's Office
PM witnesses a captivating performance of the Thai Ramayana, Ramakien
03 APR 2025 1:02PM by PIB Delhi
Expressing admiration for the deep cultural and civilisational ties between India and Thailand, the Prime Minister Shri Narendra Modi witnessed an enriching performance of the Thai Ramayana, Ramakien today in Bangkok, Thailand.
In separate posts on X, he wrote:
“A cultural connect like no other!
Witnessed a captivating performance of the Thai Ramayana, Ramakien. It was a truly enriching experience that beautifully showcased the shared cultural and civilisational ties between India and Thailand.
The Ramayana truly continues to connect hearts and traditions across so many parts of Asia.”
“ความสัมพันธ์ทางวัฒนธรรมที่ไม่เหมือนใคร! ได้ชมการแสดง รามเกียรติ์ ที่น่าหลงใหลซึ่งเป็นประสบการณ์ที่เต็มไปด้วยคุณค่า แสดงให้เห็นถึงความสัมพันธ์ทางวัฒนธรรมและอารยธรรมที่มีร่วมกันระหว่างอินเดียและไทยได้อย่างงดงาม รรามเกียรติ์ยังคงสานสัมพันธ์แห่งจิตวิญญาณและประเพณีในหลายพื้นที่ของเอเชียอย่างต่อเนื่อง”