Prime Minister's Office
Prime Minister condoles demise of Shri Ramakanta Rath
16 MAR 2025 2:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled demise of eminent poet and scholar, Shri Ramakanta Rath and said that Shri Ramakanta Rath Ji’s works, especially poetry, are widely popular among all sections of society.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Shri Ramakanta Rath Ji distinguished himself as an effective administrator and scholar. His works, especially poetry, are widely popular among all sections of society. Pained by his passing away. My thoughts are with his family and admirers in this hour of grief. Om Shanti: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী রামাকান্ত রাথনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
16 MAR 2025 2:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মশক নাইবা কবি অমসুং স্কোলর, শ্রী রামকান্ত রাথনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে অমসুং হায়খি মদুদি শ্রী রামকান্ত রাথ জীনা ইরম্বশিং মরু ওইনা শৈরেংশিং অসি খুন্নাইগী শরুক পুম্নমক্না পাকশন্না পাম্নৈ।
Xতা প্রধান মন্ত্রীগী লোইশঙনা পোস্ত তৌখি;
“শ্রী রামকান্ত রাথজী অসি অফবা এদমিনিস্ত্রেতর অমসুং স্কোলর অমা ওইনা মশাবু মশক তাকখি। মহাক্না ইরম্বশিং মরু ওইনা শৈরেংশিং অসি খুন্নাইগী শরুক পুম্নমক্না পাকশন্না পাম্নৈ। মহাক্না লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। অৱাবা পুংফম অসিদা মহাক্কী ইমুং মনুংশিং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি: পি.এম. @narendramodi”