প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎতা মহাক্কী সোসিএল মেদিয়া প্লেৎফোর্মশিং মায়পাক্লবা নুপীশিংদা খুৎশিন্নখ্রে
08 MAR 2025 11:26AM by PIB Imphal
নুপীগী শক্তি অমসুং মায়পাকপশিংবু ইকাই খুম্নবা উৎলদুনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তোঙান-তোঙানবা লমশিংদা মায়পাক্লবা নুপীশিংদা মহাক্কী সোসিএল মেদিয়া প্লেৎফোর্মশিং খুৎশিন্নখ্রে।
মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎনা লাকপদা মায়পাক্লবা নুপীশিংনা প্রধান মন্ত্রীগী সোসিএল মেদিয়া প্লেৎফোর্মশিংদা মখোয়গী ৱারীশিং অমসুং লৌশিংশিং অদু শেয়র তৌনবা চাউথোকচবগা লোয়ননা মীৎয়েং চীংশিল্লি।
প্রধান মন্ত্রীগী X একাউন্তদা মায়পাকপ্লবা নুপীশিংনা পোস্ত তৌখি:
"স্পেস তেক্নোলোজী, ন্যুক্লিয়র তেক্নোলোজী অমসুং নুপীদা শক্তি পীবা…
ঐখোয় ন্যুক্লিয়র সাইন্তিস্ত, এলিনা মিশ্রা অমসুং স্পেস সাইন্তিস্ত, শিল্পি সোনিনি অমসুং ঐখোয়না #WomensDayনা লাকপদা পি.এম.গী সোসিএল মেদিয়া প্রোপর্তীশিং পাইবা ফংজবদা নুংঙাইবা পোকই।
ঐখোয়গী পাউজেল – ভারত অসি সাইন্সকীদমক খ্বাইদগী অফবা মফমনি অমসুং মরম অসিনা ঐখোয়না নুপী কয়াদা লম অসিদা চংলক্নবা হায়জরি।"

Prime Minister's Office
Prime Minister hands over his social media platforms to Women Achievers on International Women’s Day
08 MAR 2025 11:26AM by PIB Delhi
In an inspiring tribute to women’s power and achievement, Prime Minister Shri Narendra Modi has handed over his social media platforms to women who are making a mark in diverse fields.
On International Women's Day, women achievers proudly take center stage to share their stories and insights on the Prime Minister's social media platforms.
Women achievers posted on X account of the Prime Minister:
"Space technology, nuclear technology and women empowerment…
We are Elina Mishra, a nuclear scientist and Shilpi Soni, a space scientist and we are thrilled to be helming the PM’s social media properties on #WomensDay.
Our message- India is the most vibrant place for science and thus, we call upon more women to pursue it."