প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎনা লাকপদা নারী শক্তিগীদমক লেপ্পীবা ফিরেপ নৌহৌনা ফোংদোকখ্রে
08 MAR 2025 10:36AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী নুপীশিংগী নুমিৎনা লাকপদা নারী শক্তিদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ঐখোয়গী সরকারনা মতম চুপ্পদা নুপীদা শক্তি পীনবা থবক তৌদুনা লাক্লি। “ঙসি, ৱাশকখিবগী মতুং ইন্না ঐহাক্কী সোসিএল মেদিয়া প্রোপর্তীশিং অসি লম কয়ামরুমদা মায়পাক্লবা নুপীশিংদা খুৎশিন্নগনি”, হায়না শ্রী মোদীনা মখা তাখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা শেয়র তৌখি;
"ঐখোয়না #WomensDayনা লাকপদা ঐখোয়গী নারী শক্তিদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি! ঐখোয়গী সরকারনা মতম চুপ্পদা নুপীশিংবু শক্তি পীনবা হোৎনখি, মসি ঐখোয়গী স্কিমশিং অমসুং প্রোগ্রামশিংদা উবা ফংলি। ঙসি ৱাশকখিবগী মতুং ইন্না ঐহাক্কী সোসিএল মেদিয়া প্রোপর্তীশিং অসি লম কয়ামরুমদা মায়পাক্লবা নুপীশিংদা খুৎশিন্নগনি!”

Prime Minister's Office
Prime Minister reiterates commitment for Women Empowerment on International Women’s Day
08 MAR 2025 10:36AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi bows to Nari Shakti on International Women's Day.
The Prime Minister stated that our Government has always worked for empowering women. "Today, as promised, my social media properties will be taken over by women who are making a mark in diverse fields", Shri Modi added.
The Prime Minister shared on X;
"We bow to our Nari Shakti on #WomensDay! Our Government has always worked for empowering women, reflecting in our schemes and programmes. Today, as promised, my social media properties will be taken over by women who are making a mark in diverse fields!