প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচর, এ.আই, সেমিকন্দক্তর অমসুং ইলেক্ত্রোনিক্স মেনুফেকচরিংদা অকনবা মীৎয়েং অমা থম্বগা লোয়ননা ভারতনা লৈবাক অসিগী দিজিতেলগী তুংলমচৎ শেম্লি: প্রধান মন্ত্রী
06 MAR 2025 4:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচর, এ.আই, সেমিকন্দক্তর অমসুং ইলেক্ত্রোনিক্স মেনুফেকচরিংদা অকনবা মীৎয়েং অমা থম্বগা লোয়ননা ভারতনা লৈবাক অসিগী দিজিতেলগী তুংলমচৎ শেম্লি। য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অশ্বিনিক বৈষ্ণবনা ইবা আর্তিকল অমা পানবা মীয়ামদা তকশিল্লদুনা, এক্স পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রগী ওফিস হেন্দলনা হায়খি;
“দিজিতেল পব্লিক ইনফ্রাস্ত্রকচর, এ.আই, সেমিকন্দক্তর অমসুং ইলেক্ত্রোনিক্স মেনুফেকচরিংদা অকনবা মীৎয়েং অমা থম্বদুনা কমদৌনা ভারতনা লৈবাক অসিগী দিজিতেলগী তুংলমচৎ শেম্লি হায়বা য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী @AshwiniVaishnaw না শন্দোক্না তাক্লি। পাবীয়ু!”

Prime Minister's Office
India is shaping its digital future with a strong focus on Digital Public Infrastructure, AI, semiconductor and electronics manufacturing: Prime Minister
06 MAR 2025 4:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi remarked that India is shaping its digital future with a strong focus on Digital Public Infrastructure, AI, semiconductor and electronics manufacturing. Urging everyone to read an article written by Union Minister Shri Ashwini Vaishnaw, the Prime Minister’s Office handle in a post on X said:
“Union Minister Shri @AshwiniVaishnaw elaborates on how India is shaping its digital future with a strong focus on Digital Public Infrastructure (DPI), AI, semiconductor and electronics manufacturing. Do read!”