Prime Minister's Office
India is shaping its digital future with a strong focus on Digital Public Infrastructure, AI, semiconductor and electronics manufacturing: Prime Minister
06 MAR 2025 4:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi remarked that India is shaping its digital future with a strong focus on Digital Public Infrastructure, AI, semiconductor and electronics manufacturing. Urging everyone to read an article written by Union Minister Shri Ashwini Vaishnaw, the Prime Minister’s Office handle in a post on X said:
“Union Minister Shri @AshwiniVaishnaw elaborates on how India is shaping its digital future with a strong focus on Digital Public Infrastructure (DPI), AI, semiconductor and electronics manufacturing. Do read!”

प्रधानमन्त्रीको कार्यालय
भारतले डिजिटल सार्वजनिक पूर्वाधार, एआई, अर्धचालक र इलेक्ट्रोनिक्स निर्माणमा मजबुत ध्यान केन्द्रित गर्दै आफ्नो डिजिटल भविष्यलाई आकार दिइरहेको छ: प्रधानमन्त्री
06 MAR 2025 4:12PM by PIB Gangtok
प्रधानमन्त्री श्री नरेन्द्र मोदीले टिप्पणी गरे कि भारतले डिजिटल सार्वजनिक पूर्वाधार, एआई, अर्धचालक र इलेक्ट्रोनिक्स निर्माणमा मजबुत ध्यान केन्द्रित गर्दै आफ्नो डिजिटल भविष्यलाई आकार दिइरहेको छ। केन्द्रीय मन्त्री श्री अश्विनी वैष्णवद्वारा लेखिएको लेख पढ्न सबैलाई आग्रह गर्दै प्रधानमन्त्री कार्यालयको ह्यान्डलले X मा एक पोस्टमा भनिएको छ:
"केन्द्रीय मन्त्री श्री @AshwiniVaishnaw ले डिजिटल सार्वजनिक पूर्वाधार (डीपीआई), एआई, अर्धचालक र इलेक्ट्रोनिक्स निर्माणमा मजबुत ध्यान केन्द्रित गर्दै भारतले आफ्नो डिजिटल भविष्यलाई कसरी आकार दिइरहेको छ भन्ने बारेमा विस्तृत रूपमा वर्णन गर्नुहुन्छ। पढ्नुहोस्!"