প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ৱর্ল্দ ৱাইল্দলাইফ দেনা লাকপদা ঐখোয়গী গ্রহা অসিগী শীংথানীংঙাই ওইরবা বাইওদাইভর্সিতী ঙাকশেন্নবা অমসুং য়োকখৎনবা ফিরেপ অদু নৌহৌনা ফোংদোকখ্রে
03 MAR 2025 8:37AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ৱর্ল্দ ৱাইল্দলাইফ দেনা লাকপদা ঐখোয়গী গ্রহাগী শীংথানীংঙাই ওইরবা বাইওদাইভর্সিতী ঙাকশেন্নবা অমসুং য়োকখৎনবা ফিরেপ অদু নৌহৌনা ফোংদোকখ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা মহাক্না হায়খি:
“ঙসি #WorldWildlifeDayনা লাকপদা ঐখোয়গী গ্রহাগী শীংথানীংঙাই ওইরবা বাইওদাইভর্সিতী ঙাকশেন্নবা অমসুং য়োকখৎনবা ফিরেপ অদু নৌহৌনা লৌরসি। জিবা খুদিংমক্না মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌরি – লাক্লদৌরিবা মীরোলশিংগীদমক মখোয়গী তুংলমচৎ অসি ঐখোয়না ঙাকশেল্লসি!
লমলক্কী শা-উচেকশিং য়োকখৎপা অমসুং ঙাকশেনবগী মাইকৈদা ভারতকী থৌদাংশিংদা ঐখোয়না চাউথোকচবা পোকই।”

Prime Minister's Office
PM reiterates the commitment to protect and preserve the incredible biodiversity of our planet on the occasion of World Wildlife Day
03 MAR 2025 8:37AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi reiterated the commitment to protect and preserve the incredible biodiversity of our planet today on the occasion of World Wildlife Day.
In a post on X, he said:
“Today, on #WorldWildlifeDay, let’s reiterate our commitment to protect and preserve the incredible biodiversity of our planet. Every species plays a vital role—let’s safeguard their future for generations to come!
We also take pride in India’s contributions towards preserving and protecting wildlife.”