প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না মার্চ 1দা “লৌউ-শিংউ অমসুং খুঙ্গং চাউখৎহনবা” হায়বা বজেৎ মতুংগী ৱেবিনার অমদা শরুক য়াগদৌরি
ৱেবিনার অসিনা চহি অসিগী বজেৎকী পান্দম অদুবু থবক ওইনা পায়খৎপা য়াবা ফলশিংদা ওন্থোক্নবা চুংশিন্নবদা মতেং ওইরগনি
28 FEB 2025 7:32PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মার্চ 1গী নুমিৎ য়ুংবা পুং 12:30 রোম তাবদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা "লৌউ-শিংউ অমসুং খুঙ্গং চাউখৎহনবা" হায়বা বজেৎ মতুংগী ৱেবিনার অমদা শরুক য়াগনি। থৌরম অসিদা মহাক্না মীয়ামদা ৱা ঙাংগনি।
ৱেবিনার অসিগী পান্দমদি চহি অসিগী বজেৎতা লাউথোকখিবশিং অসি মপুং ফানা ইমপ্লিমেন্ত তৌনবগীদমক লালোং য়াৎপদা মীৎয়েং থম্বা খন্ন-নৈনবগীদমক মরুওইবা স্তেকহোল্দরশিং পুনশিনবনি। লৌউ-শিংউগী চাউখৎপা অমসুং খুঙ্গংগী চাউখৎপদা অকনবা মীৎয়েং থমদুনা, মীফম অসিনা বজেৎকী পান্দম অসি থবক ওইনা পাংথোকপা য়াবা মহৈশিংদা ওন্থোক্নবা তেংবাং পীনবদা পুক্নিং থৌগৎকনি। ৱেবিনার অসিনা প্রাইবেৎ সেক্তরগী এক্সপর্তশিং, ইন্দস্ত্রীগী মীহুৎশিং অমসুং হীরম অসিগী স্পেসিএলিস্তশিং পুন্না হোৎনমিন্ননবা অমসুং কান্নগদবা মওংদা ইমপ্লিমেন্ত তৌনবা পুক্নিং থৌগৎকনি।

Prime Minister's Office
PM to participate in the Post-Budget Webinar on "Agriculture and Rural Prosperity" on 1st March
Webinar will foster collaboration to translate the vision of this year’s Budget into actionable outcomes
28 FEB 2025 7:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will participate in the Post-Budget Webinar on "Agriculture and Rural Prosperity" on 1st March, at around 12:30 PM via video conferencing. He will also address the gathering on the occasion.
The webinar aims to bring together key stakeholders for a focused discussion on strategizing the effective implementation of this year’s Budget announcements. With a strong emphasis on agricultural growth and rural prosperity, the session will foster collaboration to translate the Budget’s vision into actionable outcomes. The webinar will engage private sector experts, industry representatives, and subject matter specialists to align efforts and drive impactful implementation.