ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତ ଓ ଭୁଟାନ ମଧ୍ୟରେ ଥିବା ଅନନ୍ୟ ତଥା ଐତିହାସିକ ଭାଗିଦାରୀକୁ ଆହୁରି ଗଭୀର କରିବାକୁ ଆମେ ପ୍ରତିଶୃତିବଦ୍ଧ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
21 FEB 2025 7:16PM by PIB Bhubaneswar
ଭୁଟାନର ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶେରିଙ୍ଗ ଟୋବଗେ ନୂଆଦିଲ୍ଲୀରେ ଅନୁଷ୍ଠିତ ସୋଲ୍ ଲିଡର୍ଶିପ୍ କନ୍କ୍ଲେଭ୍ରେ ଦେଇଥିବା ଅଭିଭାଷଣକୁ ପ୍ରଶଂସା କରି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି, ଭାରତ ଓ ଭୁଟାନ ମଧ୍ୟରେ ଥିବା ଅନନ୍ୟ ତଥା ଐତିହାସିକ ଭାଗିଦାରୀକୁ ଆହୁରି ଗଭୀର କରିବାକୁ ଆମେ ପ୍ରତିଶୃତିବଦ୍ଧ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି :
“ମୋର ବନ୍ଧୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶେରିଙ୍ଗ୍ ଟୋବ୍ଗେଙ୍କୁ ପୁଣି ଥରେ ସାକ୍ଷାତ କରିଥିବାରୁ ମୁଁ ଖୁବ୍ ଖୁସି। ଲିଡରସିପ୍ କନ୍କ୍ଲେଭ୍ ଲିଡ୍ୱିଥ୍ସୋଲ୍ ରେ ତାଙ୍କ ସମ୍ବୋଧନ ପ୍ରଶଂସନୀୟ । ଭାରତ ଏବଂ ଭୁଟାନ ମଧ୍ୟରେ ଥିବା ଅନନ୍ୟ ତଥା ଐତିହାସିକ ଭାଗିଦାରୀକୁ ଗଭୀର କରିବାକୁ ଆମେ ପ୍ରତିଶୃତିବଦ୍ଧ ।”

Prime Minister's Office
We remain committed to deepening the unique and historical partnership between India and Bhutan: Prime Minister
21 FEB 2025 7:16PM by PIB Delhi
Appreciating the address of Prime Minister of Bhutan, H.E. Tshering Tobgay at SOUL Leadership Conclave in New Delhi, Shri Modi said that we remain committed to deepening the unique and historical partnership between India and Bhutan.
The Prime Minister posted on X;
“Pleasure to once again meet my friend PM Tshering Tobgay. Appreciate his address at the Leadership Conclave @LeadWithSOUL. We remain committed to deepening the unique and historical partnership between India and Bhutan.
@tsheringtobgay”