Prime Minister's Office
We remain committed to deepening the unique and historical partnership between India and Bhutan: Prime Minister
21 FEB 2025 7:16PM by PIB Delhi
Appreciating the address of Prime Minister of Bhutan, H.E. Tshering Tobgay at SOUL Leadership Conclave in New Delhi, Shri Modi said that we remain committed to deepening the unique and historical partnership between India and Bhutan.
The Prime Minister posted on X;
“Pleasure to once again meet my friend PM Tshering Tobgay. Appreciate his address at the Leadership Conclave @LeadWithSOUL. We remain committed to deepening the unique and historical partnership between India and Bhutan.
@tsheringtobgay”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰত আৰু ভূটানৰ মাজত অনন্য আৰু ঐতিহাসিক অংশীদাৰিত্ব গভীৰ কৰাৰ বাবে আমি প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ: প্ৰধানমন্ত্ৰী
21 FEB 2025 7:16PM by PIB Guwahati
নতুন দিল্লীত ‘এছঅ’ইউএল লিডাৰশ্বিপ কনক্লেভ’ত ভূটানৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী মহামহিম শ্বেৰিং টবগেৰ ভাষণৰ প্ৰশংসা কৰি শ্ৰী মোদীয়ে কয় যে ভাৰত আৰু ভূটানৰ মাজত অনন্য আৰু ঐতিহাসিক অংশীদাৰিত্ব গভীৰ কৰাৰ বাবে আমি প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে;
"আকৌ এবাৰ মোৰ বন্ধু প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্বেৰিং টবগেক লগ পাই আনন্দিত হৈছো। লিডাৰশ্বিপ কনক্লেভ @LeadWithSOUL ত তেওঁ প্ৰদান কৰা ভাষণৰ প্ৰশংসা কৰিছোঁ। ভাৰত আৰু ভূটানৰ মাজত অনন্য আৰু ঐতিহাসিক অংশীদাৰিত্ব গভীৰ কৰিবলৈ আমি প্ৰতিশ্ৰুতিবদ্ধ।
@tsheringtobgay"